ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα: Εντάσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις για ζώδια!

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου επισήμανε ότι έρχονται εντάσεις και παράλληλα θα υπάρξουν λύσεις για πολλά προβλήματα.

Η Λίτσα Πατέρα προβλέπει πως τον Μάρτιο υπάρχουν μέρες εντάσεων και από την άλλη… χοροί και τραγούδια.

«Δεν ξέρω πως θα είναι η Τσικνοπέμπτη αλλά εγώ βλέπω χαρούμενες μέρες. Σε αυτά τα γεγονότα που ζούμε τώρα θα βρεθούν λύσεις», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, στις 14 Μαρτίου είναι ιδανική μέρα για τα επαγγελματικά και έναν μεγάλο έρωτα.

Για τους ιχθύες είπε πως Κυριακή-Δευτέρα θα έχουν «μια γλυκιά συνάντηση».

Αναλυτικά:

Κριός: Έχετε κάποια μυστικά. Σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα που θα επιλυθεί. Αυτή η χρονιά μπορεί να μην είναι αισιόδοξη αλλά δημιουργική. Πράγματα που δημιουργείται τώρα μπορεί να αποδώσουν το 2023. Έχετε μυστικές επαφές.

Ταύρος-Διαφυλάξτε σχέσεις, αδράξτε ευκαιρίες: Έχετε διλήμματα όμως κάποιοι φίλοι μπορεί να δώσουν λύση στα προβλήματα που σας ακολουθούν.

Δίδυμοι-Προσέχετε εργασία-υγεία, θα μάθετε πολλά: Ενδεχομένως μέσα σε αυτές τις δυσκολίες της δουλειάς ίσως να έχετε μία σημαντική συμφωνία. Η κοινωνική σας ζωή θαυμάσια, μην κάνετε υπερβολές. Από αύριο θα μάθετε πολλά.

Καρκίνος-Ευχάριστες εξελίξεις, μην εμπλέκεστε σε εντάσεις: Θα έχετε αύριο μεθαύριο επαφές συμφωνίες, συναισθηματικές επαφές, γίνεται κάτι απρόσμενο. Ένα οικονομικό θέμα βρίσκει λύση.

Λέων: Ένα θέμα οικογενειακό έρχεται στο προσκήνιο αλλά ένα θέμα οικονομική βρίσκει λύση και αυτό σας επηρεάζει πάρα πολύ και σας ευχαριστεί. Οτιδήποτε έχει σχέση με σύντροφο και συνεργάτες μπορεί να κάνετε σημαντικές συμφωνίες.

Παρθένος-Εξελίξεις σε θέματα εργασίας και υγείας: Τα πράγματα διορθώνονται, είναι πολύ σημαντικές αυτές οι μέρες, η περίοδος για τον εργασιακό σας χώρο. Θα έχετε συνομιλίες, συζητήσεις, μοναδικές. Ενδεχομένως να έχετε συζητήσεις με συνεργάτες ή σύντροφο. Να είστε συγκρατημένοι στα λόγια.

Ζυγός-Πρόοδος στην εργασία, υγεία, απρόσμενα έξοδα: Αλλάζουν τα πράγματα στην εργασία, αποκλείεται να μην έχετε κάτι ευνοϊκό σε εργασία και συναισθηματική ζωή. Ενεργοποιείται ο Δίας στο ζώδιο, είναι ώρα να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Αν τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολα, φέτος είναι χρονιά δημιουργίας.

Σκορπιός-Συναισθηματικές εξάρσεις: Τα πράγματα βελτιώνονται αργότερα με την συναισθηματική σας ζωή. Μπορεί να μπερδευτείτε ή να επιλύσετε συναισθηματικά θέματα. Θα επιλυθεί ένα θέμα.

Τοξότης-Ευχάριστες συνομιλίες: Θα έχετε επαφή με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Όλη η δραστηριότητά σας έχει στραφεί στην οικογένεια. Ρίξτε τους τόνους, όχι υπερβολή.

Αιγόκερως-Θα υπάρξουν αλλαγές και ευκαιρίες: Ίσως απρόσμενη συνάντηση, έρωτας. Τα οικονομικά θα επιλυθούν. Δράση στον χώρο εργασίας, θαυμάσια γεγονότα.

Υδροχόος: Ένα οικονομικό θέμα θα εξελιχθεί ευνοϊκά. Η νέα θέση του Άρη είναι έρωτας παιδιά. Προσπαθήστε να φτιάξετε τα οικονομικά.

Ιχθύς-Επωφεληθείτε θα υπάρξουν εξελίξεις: Είστε σε καλή φάση θα ασχοληθείτε με την οικογένεια. Ένα σχέδιο θα πραγματοποιηθεί. Είναι σημαντικός χρόνος. Ο άλλος χρόνος είναι δικός σας, να το οργανώσετε.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Κοσμά

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 10 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Απριλίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου

Μιχάλης Μάρδας