ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα παραμείνει μέχρι και τις 15/12 και σε όλο αυτό το διάστημα θα φανερώσει ευκαιρίες και ευκολίες σε όλων των ειδών τις αισθηματικές σχέσεις… προκειμένου να λυθούν παρεξηγήσεις και προβλήματα.

Επίσης, θα μπορέσουν πολλοί θα βρουν διέξοδο στα νέα τους επαγγελματικά βήματα.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04
Οικονομικές επιτυχίες

Oλες οι αλλαγές είναι στρωμένες μπροστά σας. Αυτό που απομένει είναι εσείς να κάνετε τις σωστές πλέον επιλογές και στα αισθηματικά, αλλά και οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05
Οικογενειακά

Θα κυκλωθείτε από πολλά άτομα που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν. Μέσα σε όλους αυτούς θα υπάρξει και ένα ξεχωριστό άτομο που θα σας κεντρίσει την ερωτική σας προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06
Νέοι έρωτες

Εσείς και η αισιοδοξία σας έχετε κάνει πολλά βήματα στην κατάκτηση ποικίλων στόχων. Λίγο ακόμη και θα έχετε στην αγκαλιά σας το άτομο που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07
Συντροφικές αποφάσεις

Eχετε σίγουρα αγανακτήσει με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας σχέση. Είτε βάλτε όρια είτε απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις-άτομα.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08
Μυστικές συμφωνίες

Αν δεν θυμάστε τι έχει γίνει στο παρελθόν, θα σας το θυμίσει μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, που δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τα συναισθήματά της για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09
Μόνιμες δεσμεύσεις

Οι επικοινωνίες όλον τον μήνα του Νοεμβρίου θα πολλαπλασιαστούν και θα δώσουν θετικό αποτέλεσμα, περισσότερο μέσα σε σχέσεις! Τα εργασιακά σας έχουν αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10
Επιτυχίες

Η αισθηματική σας προσοχή είναι στραμμένη σε κάθε τι που περνάει από μπροστά σας. Αυτό είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι η ζωή σας είναι τελείως άδεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11
Προτάσεις δέσμευσης

Μια χαρά είστε αυτή την εποχή. Αυτό που σας λείπει είναι να βρεθεί ένας καινούργιος άνθρωπος που θα σας ανανεώσει εκ των έσω. Νέος κόσμος θα σας πλησιάσει για να σας ανοίξει άλλους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Συναισθήματα πρωτόγνωρα

Ο λόγος σας είναι ισχυρός και αυτό που θα χρειαστεί αυτές τις δύσκολα αστρολογικά ημέρες είναι να τον υποστηρίξετε με δράσεις και ειδικά προς την κατεύθυνση της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01
Διαδρομές

Οι διαδρομές του μυαλού σας είναι διαφορετικές από αυτές του ανθρώπου σας. Ουδείς όμοιος, αλλά αυτό σαν μόνιμο γεγονός ίσως να σας κάνει απόμακρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02
Εξομολογήσεις ερωτικές

Είναι μια εξαιρετική περίοδος που έχετε καλύτερη ψυχολογία που θα σας ωθήσει να κάνετε βήματα σε όλους τους τομείς της περίπλοκης ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03
Διαίσθηση και δράση

Μόνοι και εργένηδες ίσως να βρεθούν ανάμεσα σε διλήμματα που θα τους γίνουν από άτομα που είναι πιθανόν ακατάλληλα ως προς τις δικές τους προδιαγραφές.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 09 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 08 Μαΐου

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Η πρόβλεψη Λεφάκη για το τέλος της πανδημίας έκανε έξαλλο τον Τατσόπουλο

Evanthia Karra

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας