ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε κοντά στο να φτάσετε σε ένα μεγάλο μυστικό, που έχει να κάνει με το άτομο που αγαπάτε, αλλά και το ιδιαίτερό του παρελθόν. Κρατήστε άκρως διακριτική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά, καθώς με το πρόσωπο που είστε ερωτευμένοι μεσολαβούν αποστάσεις χιλιομετρικές αλλά και αδιέξοδα συναισθήματα τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η αξία σας είναι μεγάλη, και αυτό έχει να κάνει με τη δική σας συνολική προσπάθεια σε εργασία, σχέσεις αλλά και κοινωνική συναναστροφή. Ενας έρωτας μοιραίος σάς πλησιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οικονομική ανάταση σας περιμένει, και αυτό έχει να κάνει με την πολύμηνή σας επιμονή και υπομονή. Σίγουρα θα χρειαστεί τώρα να δείτε και πιο σοβαρά την ερωτική σας σχέση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μπορεί να έχετε ακούσει πολλά και όχι τόσο θετικά για το πρόσωπο που σας αφορά, αλλά καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι. Οι αποκαλύψεις είναι στα προσεχώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ολα τα γήινα ζώδια θα δεχτούν τις θετικές όψεις της νέας Σελήνης και θα τις εξαργυρώσουν στα αισθηματικά τους, που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ τους τελευταίους μήνες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εσείς κάτι ή κάποιον περιμένετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαθείτε διακριτικά και για λίγο από το προσκήνιο (social media – κοινοί φίλοι – έμμεσες επικοινωνίες).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε κάτω από τα φώτα του αστρολογικού θόλου, άρα οι ευχές σας θα εισακουστούν. Σίγουρα, αυτή τη φορά μην τις καταναλώσετε για καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι μέρες θα ξεκαθαρίσουν σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε κοντά σας μόνο αυτούς που πραγματικά σας αγαπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά και υπερβολικά στον νέο σας σύντροφο. Δώστε τον επαρκή χρόνο για να σας γνωρίσει και να σας εκφραστεί με όλη την αλήθεια του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μάλλον σας έχουν καταβάλλει η ψυχική κούραση και η ζήλια, και αυτός είναι κυρίως ο λόγος που θέλετε να μιλήσετε σε αυτόν που σας ενδιαφέρει και να ξεπεράσετε όλες τις παρεξηγήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μπορείτε και μένετε μόνοι, χωρίς αυτό να σας επηρεάζει. Ισως και κάπου μέσα σας να ελπίζετε ότι κάποιος από το παρελθόν σας θα σας αναζητήσει. Τουλάχιστον έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά!

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης