ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Με τις δικαιολογίες και τα μισόλογα εσείς δεν τα έχετε καλά! Αυτό που τώρα σας χρειάζεται είναι να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε στο ταίρι σας αυτά που σας λείπουν!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι συζητήσεις που έχουν συντελεστεί με κάποιον φίλο – γνώριμό σας, σας κάνουν και σκέφτεστε ρομαντικά. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολοι οι στόχοι σας θα επιτευχθούν μέσα σε αυτόν το μήνα. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δώσετε χρόνο παραπάνω σε αυτά που σας ικανοποιούν απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η σκέψη σας είναι μόνιμα γύρω από κάποιον του παρελθόντος, που τον τελευταίο καιρό κάνει ό,τι μπορεί για να σας τραβήξει έμμεσα το ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις θα τρέξουν!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν είστε μόνοι και το ξέρετε. Μπορεί σε φυσικό επίπεδο να έχετε χωρίσει από το σύντροφό σας, αλλά η ερωτική ενέργεια είναι ακόμη ανάμεσά σας και σας έλκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα χρήματα και οι έκτακτες λύσεις που σας πλησιάζουν θα είναι και το όχημα για να μπορέσετε να φύγετε από τις παρούσες δυσκολίες της ζωής σας γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Περιμένετε μια άμεση και σοβαρή – τελική απάντηση από τον άνθρωπο που αγαπάτε, και θα την έχετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Πραγματικά δεν θα υπάρξει τίποτα που να μπορεί να σας χωρίσει εσάς τους δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Συνολικά είστε γεμάτοι με αγάπη και επιτυχίες. Σίγουρα τις επόμενες ημέρες μερικοί από το ζώδιό σας θα έχετε και μια επίσημη – δεσμευτική πρόταση από το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Θα υπάρχουν μέσα στο επόμενο διάστημα συναντήσεις και σοβαροί διάλογοι, που θα λύσουν όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο δεσμό σας, που έχει γίνει ακατανόητος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αν η εποχή σάς βρίσκει σε μια ερωτική ανασφάλεια ή σε διπλή – παράλληλη σχέση, καλό θα ήταν και άμεσα, τώρα που το σύμπαν σας υποστηρίζει, να μιλήσετε και να βάλετε τα όριά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η σιωπή σας είναι και το μόνο σωστό εργαλείο που θα κάνει το σύντροφό σας να έρθει πιο κοντά σας και να εκδηλώσει όλα αυτά τα κρυμμένα ερωτικά συναισθήματα και λόγια που έχει για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Θα έχετε την τύχη να συζητήσετε με το άτομο που θέλετε και χωρίς άλλες πια καθυστερήσεις να έρθετε πιο κοντά και μια όμορφη σχέση να κάνει την εμφάνισή της επιτέλους.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας