ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κινηθείτε με μεγάλη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε νέες συνεργασίες και οικονομικές επενδύσεις. Ολα μπορούν να συμβούν, άρα να είστε προετοιμασμένοι!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας είναι μόνο καλές και αυτό σάς κάνει και έχετε μια παραπάνω εσωτερική ενέργεια, έτσι ώστε να βρείτε λύσεις για τα πάντα!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Πολλές οι αμφιβολίες που έχετε μέσα στην ψυχή σας για όλους αυτούς που έμμεσα – διπλωματικά σας κάνουν τις προσωπικές τους προτάσεις για να είστε μαζί αισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είναι μόνο θέμα χρόνου με το άτομο που έχετε αγαπηθεί πολύ να σκεφτείτε όλα τα επόμενα βήματα. Σίγουρα πρωταρχικό ρόλο θα παίξουν και τα ανοδικά οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέσα στο μυαλό σας έχετε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για το πώς θέλετε αυτή η νέα σας σχέση να προχωρήσει. Ισως και να πρέπει όλο αυτό να το ανακοινώσετε και πιο αναλυτικά στον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η επαφή και οι επικοινωνίες με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί έρχονται με το σταγονόμετρο. Δεν είναι και κάτι που σας ευχαριστεί, άρα θα χρειαστεί να κάνετε πιο αναλυτικές συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Σταθερότητα θα έρθει επιτέλους μέσα στη σχέση σας, που έχει ταλαιπωρηθεί από όλα αυτά που έχουν γίνει. Σίγουρα από εδώ και μετά θα είστε πολύ πιο προσεκτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάτε. Υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις σας, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε μόνιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μπορεί να είστε μόνοι σας αισθηματικά, αλλά το θετικό είναι ότι υπάρχει άπλετος χρόνος για σκέψη και δράση γύρω από καταστάσεις που πρέπει άμεσα να λυθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μάλλον έχετε μπερδευτεί με αυτά που έχουν γίνει με τον πρώην σας και που ζητάτε άμεσα να δοθούν οι σωστές λύσεις. Σε όλο αυτό μην βάλετε τους τρίτους ανάμεσά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέχρι και το τέλος του έτους, εσείς θα έχετε κάνει μικρά θαύματα στην ερωτική σας ζωή, σε όποια φάση και να είναι τώρα. Και η εργασία σας θα σας ανταμείψει ανάλογα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως, μέσα στον τρέχοντα μήνα θα οδηγήσετε τις συζητήσεις σας ακόμη και σε μια δέσμευση, μόλις τα οικονομικά σας το επιτρέψουν.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης