ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 09 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το κόστος της μοναξιάς δεν το υπολογίζετε. Ισως και να θέλετε τελικά να δώσετε παραπάνω χρόνο και παρουσία σε άτομα που σας έχουν δείξει την αγάπη τους εμπράκτως.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αυτά που επιθυμεί να σας πει το συντροφικό σας έτερο σίγουρα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Συγκατοικήσεις και δημιουργία οικογένειας είναι στα… προσεχώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν σας κοιτά – μιλά καθόλου το άτομο που έχετε με τον τρόπο σας ερωτευτεί. Μην κάνετε κάποια κίνηση! Υπάρχει λόγος, που θα τον μάθετε τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα μονοπάτια του έρωτα τα έχετε ξεχάσει. Θέλετε να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο στη ζωή σας, αλλά μάλλον δεν έχει υπάρξει κάτι ουσιαστικό ακόμη για τα γούστα σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για την καριέρα σας αυτό το χρονικό διάστημα και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Οι έρωτες είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θα πρέπει να ψάξετε τους τρόπους εκείνους που μπορούν να ανανεώσουν τον έρωτα και το πάθος από τη μεριά του συντρόφου σας, που έχει χαθεί μέσα στην απαιτητική του εργασία.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Στα στέκια που συχνάζετε θα δείτε κάποιον γνώριμό σας. Ισως και κάποιον παιδικό σας έρωτα. Η μέρα θα έχει και μια καλή είδηση για την εργασία ή τις σπουδές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα από τη δουλειά σας, τις πολλές σας μετακινήσεις, αλλά και τα ταξίδια σε άλλα μέρη, να βρείτε έναν νέο άνθρωπο που να μπορεί να καλύψει τις ερωτικές σας απαιτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εχετε μετανιώσει για κάποια άσχημα πράγματα που έχουν γίνει μέσα στο δεσμό σας. Ισως και να υπάρχει τελικά χρόνος για να κάνετε τις όποιες διορθώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δεν έχετε χρόνο για να κοιτάτε και τι κάνουν οι άλλοι. Εχετε φορτωθεί πάρα πολλά αυτήν την εποχή, όπου ερωτικές περιπέτειες και επαγγελματικά κουτσομπολιά τα αγνοείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κάποια σχόλια που έχουν γίνει μέσα στο χώρο του επαγγέλματός σας θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ καλά με όλα αυτά που έχετε μέχρι στιγμής καταφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ενδέχεται μέσα σε αυτόν το μήνα να έρθει στη ζωή σας η μεγάλη αγάπη που τόσο περιμένατε. Φυσικά, αυτό δεν αφορά ούτε στο ελάχιστο το παρελθόν σας.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν θα σου πουν ποτέ τον… πόνο τους

Evanthia Karra