ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 07 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θέλετε να ξεφύγετε άμεσα και μόνιμα από τις μετριότητες των αισθηματικών σας. Με τόσο θετικά αστρολογικά δεδομένα, μάλλον μπορείτε να το καταφέρετε εύκολα!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Λαμβάνετε πολύ λιγότερα απ’ ό,τι θέλετε μέσα στο δεσμό σας, κι αυτό έχει σίγουρα ενοχλήσει το κέφι σας. Μην το αφήνετε όλο αυτό στην τύχη του και δράστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εχει πια γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής, άρα όλα τα νέα που σας πλησιάζουν είναι μόνο θετικά. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι θα βρείτε μια νέα αγάπη που θα είναι των προδιαγραφών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι αλλαγές πλησιάζουν και εσείς θα βρεθείτε να πατάτε πάνω σε δύο επιλογές – προτάσεις. Κάποιοι θα δεχτούν μια προαγωγή και κάποιοι μια ερωτική εξομολόγηση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι μόνιμες και επίσημες δεσμεύσεις δεν είναι κάτι που μπορείτε ακόμη να υποστηρίξετε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει τίμια να διευκρινίσετε στον άνθρωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Πολλές οι απορίες που έχετε για τον καινούργιο σας σύντροφο, και που ακόμη δεν σας έχει δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις. Μάλλον θέλει το χρόνο και το χώρο του!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μέσα στην καθημερινότητά σας έχετε πολλά πρόσωπα που σας θαυμάζουν και θέλουν να έρθουν πιο κοντά σας. Ισως και ένας νέος έρωτας να σας ξεσηκώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εχετε σίγουρα μείνει κολλημένοι στο παρελθόν, κι αυτό θα πρέπει άρδην να αλλάξει. Από τη νέα εβδομάδα επικεντρωθείτε σε ό,τι σας κάνει πιο χαρούμενους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ιδανικά απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν ό,τι τους δίνετε και εσείς. Δεν είναι σίγουρα δίκαιο και σας έχει κουράσει σε υπερβολικό βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αυτά που ζητάτε να γίνουν από τον άνθρωπό σας, από τα μέσα του Νοεμβρίου, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι ελεύθεροι θα βρεθούν κάτω από ιδιαίτερες ερωτικές πολιορκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλές οι απαιτήσεις που έρχονται από την οικογένεια αλλά και τους συνεργάτες σας. Αυτό που έχει τώρα τη μέγιστή του αξία είναι να βρείτε μέσα σας τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Υπάρχουν γύρω σας άτομα που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά και το δύσκολο μυαλό σας. Σε όποια φάση και να είστε, θα χρειαστεί να κάνετε τις σωστές επιλογές για ακόμη μία φορά.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 09 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 08 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 07 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom