ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 06 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μπορέσετε να μιλήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά και με ώριμες διαδικασίες να είστε και πάλι μαζί και ευτυχισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορεί να μην έχετε ακόμη καταφέρει να βρείτε μια σωστή συντροφιά για την καρδιά σας, αλλά έχετε το μυαλό σας ήρεμο. Τα οικονομικά σας θα εκτοξευτούν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μην έχετε τύψεις και ενοχές. Είστε από τις πιο έντονες προσωπικότητες του αστρολογικού κύκλου, που μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε βάλει τη ζωή σας σε μια τάξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν είστε και από τα πιο βατά ζώδια στην αγάπη και στις αισθηματικές σχέσεις. Αυτό κάποιες φορές ίσως και να βάζει ένα στοπ σε κάποιον που θέλει να σας πλησιάσει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Oμορφα λόγια έρχονται, και ίσως και με μια πιο ρομαντική απόχρωση, από κάποιον γνωστό σας. Σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε τις επόμενές σας σωστές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με τον Ερμή πια σε ορθή πορεία, εσείς θα μπορέσετε να λήξετε καταστάσεις που σας βαραίνουν. Από το μήνα του Τοξότη μια νέα ποιοτική αγάπη θα σας πλησιάσει.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι δεσμεύσεις από το παρελθόν είναι και η βασική αιτία που στο τώρα δεν έχετε ακόμη βρει μια καινούργια αγκαλιά. Βάλτε λοιπόν τα χρονικά σας όρια και μην τα αλλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην εμπλέκετε πλέον άλλα άτομα στη ζωή σας και στον ερωτικό σας δεσμό, που μόνο δείχνουν να σας ζηλεύουν ή να σας κουτσομπολεύουν. Δεν είστε εσείς για τέτοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μια επαγγελματική συμφωνία που κυνηγάτε τόσο καιρό θα γίνει πραγματικότητα και θα σας ανοίξει τις πόρτες για να κάνετε ό,τι είχατε σκεφτεί και ονειρευτεί με τον άνθρωπο που έχετε στο πλάι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μπορεί η σκέψη σας να είναι ακόμη σε μια παλιά σας αγάπη, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γίνει η μόνιμη τροχοπέδη για να μη βλέπετε και τι άλλο κυκλοφορεί και σας γνέφει γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μια εποχή που θα ανοίξει μπροστά σας πολλές και διαφορετικές ευκαιρίες για να μπορέσετε και πάλι να φέρετε την καθημερινότητά σας στα μέτρα που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Υπάρχει στην προσωπική σας ζωή αρκετό παρασκήνιο, που κάποιες φορές ξεφεύγει και από τα δικά σας όρια. Αυτή είναι και μια κατάσταση που σίγουρα δεν σας αντιπροσωπεύει!

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ταρώ Ιουνίου: Αυτά τα δύο ζώδια θα ανταμειφθούν για την εγκράτεια τους

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ταρώ Ιουνίου: Αυτά τα δύο ζώδια ετοιμάζονται για παράνομες σχέσεις καλοκαιριάτικα

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ταρώ Ιουνίου: Για αυτά τα τρία ζώδια ο Ιούνιος δεν θέλει ρίσκο στη δουλειά!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ταρώ Ιουνίου: Αυτά τα δύο ζώδια θα έχουν ζήλιες και μπελάδες στη δουλειά τους!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 09 Ιουνίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom