ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 05 Νοεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Το συντροφικό σας έτερο ίσως αυτές τις ημέρες να σας ασκήσει πίεση ή κριτική, με απώτερο σκοπό να διορθωθούν κάποιες εκκρεμότητες μέσα στον αισθηματικό δεσμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εσείς κάποιον περιμένετε να κάνει την εμφάνισή του. Μέσα σε όλο αυτό το συναισθηματικό σενάριο, θα πρέπει να βάλετε και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι ιδέες που σας έρχονται στο μυαλό είναι καλές για να τις εφαρμόσετε άμεσα, έτσι ώστε να έρθουν οι απόλυτες ισορροπίες σε οικογένεια και εργασία. Κάποιοι φίλοι θα σας αναζητήσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εσείς είστε λοιπόν αυτοί που θα έχετε την επιλογή και την τελευταία λέξη στη σχέση σας. Σε όλες τις προτάσεις ο σύντροφός σας θα σας υποστηρίξει πολύ.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι τάσεις του ζωδίου σας είναι για γενικές εκκαθαρίσεις σε φίλους και γνωστούς. Αυτό έχει να κάνει με την προδοσία που έχετε βιώσει τα μέγιστα τον τελευταίο καιρό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μην ακούτε κανέναν για θέματα που αφορούν το σύντροφο και τη γενικότερη οικογένειά σας. Ισως και να χρειάζεται μια πιο διπλωματική συμπεριφορά από μεριάς σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε σε μια αναποφάσιστη φάση, που θα πρέπει όμως να δώσετε απαντήσεις και εξηγήσεις σε αυτόν που σας αγαπάει και δεν θα σας περιμένει αιώνια. Ενεργοποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα στους εργασιακούς σας κύκλους υπάρχουν πολλές αντιζηλίες και αυτό έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Σίγουρα μη χαλάσετε με λάθος τρόπο την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αυτά που έχουν ειπωθεί από τον άνθρωπό σας, ή από αυτόν που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας έχουν γοητεύσει το πνεύμα αλλά και ενεργοποιήσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αν ψάξετε πιο επισταμένως, θα βρείτε τι φταίει στη σχέση σας και δε λειτουργεί όπως τα είχατε σχεδιάσει. Επίσης, στα οικονομικά σας να περιμένετε εξαιρετική άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι αποφάσεις που έχετε πάρει αυτήν εποχή είναι σημαντικές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας. Επιτέλους θα ξεφύγετε και από το δύσκολό σας παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι νέοι έρωτες και οι επανασυνδέσεις θα απασχολήσουν ευχάριστα το ζώδιό σας για τον τρέχοντα μήνα. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά θα χρειαστεί να είστε και πιο προσεκτικοί.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης τη Δευτέρα – Ποια ζώδια θα τα βάψουν «μαύρα»

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας