ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είναι μια εποχή, και ειδικά ο ερχόμενος μήνας, που θα σας κάνει να δείτε τα πάντα με μια πιο ώριμη ματιά. Σίγουρα οι επανασυνδέσεις θα σας προβληματίσουν παρατεταμένα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η τύχη των άστρων είναι με το μέρος σας, κι αυτό ήδη το αισθάνεστε. Ανοίξετε λοιπόν τα μάτια σας και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Προσφορές πολλές μπροστά σας και που μάλλον σας κάνουν να έχετε ένα μόνιμο χαμόγελο. Ολα αυτά και πολλά άλλα προσεχώς μέσα στον Νοέμβριο! Η εργασία σας πάει καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Σίγουρα η πανσέληνος σας επηρεάζει, άρα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Χρειάζεται απλώς και για τις επόμενες ημέρες να κρατήσετε μια πιο διπλωματική συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχετε πολλές ειδήσεις για το άτομο που αγαπάτε, από τους τρίτους αλλά και από το ίδιο. Είναι τώρα στο δικό σας το χέρι για το πώς θα κινηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Κάτω από αυτό το δυναμικό αστρολογικό φαινόμενο, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα, που θα έχουν κυρίως να κάνουν με ερωτοφιλίες και νέα φλερτ.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το συντροφικό σας έτερο είναι έτοιμο για να σας μιλήσει για γάμους και περαιτέρω δεσμεύσεις. Πιθανόν και να χρειάζεται εσείς να βάλετε κάποια όρια. Ακόμη δεν είστε έτοιμοι για τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μη λέτε ακόμη πολλά-πολλά στους κύκλους σας για τον τυχόν χωρισμό ή επανασύνδεσή σας. Ακόμη δεν ξέρετε ποιοι σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι μέρες είναι γεμάτες από θετικές εκπλήξεις. Χρήματα, φιλίες αλλά και επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα θα σας κάνουν να βάλετε τη ζωή σας σε μια σειρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δεν χρειάζεται να είστε βιαστικοί με όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε στην ερωτική σας σχέση. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει προς τα πού θα πρέπει να δράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέσα στον στενό σας κύκλο έχετε πιάσει ένα ρομαντισμό από ένα συγκεκριμένο άτομο. Από τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου θα έρθουν και οι σχετικές προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι τάσεις σας είναι να ξεφύγετε από το παρελθόν και να έρθετε στο τώρα, μέσα από όλα αυτά που στρώνονται μπροστά σας. Χρήμα και νέοι έρωτες πλησιάζουν.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης