ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ενας ερωτικός χωρισμός δεν μπορεί να σας σταματήσει από αυτά που θέλετε να κάνετε. Από τον Νοέμβριο όλα τείνουν να έρθουν σύμφωνα με τα προγράμματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορεί στην εργασία σας να υπάρχει μια ρομαντική περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά καλά θα ήταν να μη χαθείτε μέσα σε αυτήν, καθώς μάτια τρίτων σάς παρατηρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αποφύγετε να εμπλακείτε μέσα σε σχέσεις που ήδη από την αρχή τους έχουν προβλήματα. Ισως, μέσα από επικοινωνία και προτάσεις νέες, όλα τα μπουν στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πολλά αυτά που θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπό σας, αλλά ακόμη οι πέριξ συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν. Από την επόμενη εβδομάδα, πάντως, κάτι θα τροποποιηθεί.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι σκέψεις σας έχουν μπερδευτεί με παρελθόν και παρόν. Ισως τώρα, που και ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει μπροστά σας νέες εξελίξεις, εσείς να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν μπορείτε συνέχεια να πιέζετε τον άνθρωπό σας. Αυτά τα πράματα μέσα σε μια σχέση το μόνο που τελικά φέρνουν είναι χάσμα και συναισθηματική απομάκρυνση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μέσα στα πολλά που κάνετε και δημιουργείτε, θα έχετε μια νέα γνωριμία που σίγουρα θα σας φέρει κοντά σε μια αγάπη. Ολα τα άλλα τα παλιά ξεπεράστε τα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Η τελευταία σας σχέση διήρκεσε πολύ, και μάλλον ακόμη δεν έχετε βρει εκ νέου τους ρυθμούς σας. Από τον καινούργιο μήνα, που όλα θα είναι και πιο εύκολα, θα αλλάξει σίγουρα και η ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν έχετε μάθει όλα όσα θα θέλατε για το πρόσωπο που αγαπάτε. Μάλλον θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή, έτσι ώστε όλα να έρθουν με έναν πιο φυσικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μια μεγάλη ερωτική ιστορία θα φέρει η εποχή του Σκορπιού σε εσάς που πια έχετε βαρεθεί να περιμένετε. Σίγουρα αυτή τη φορά έχετε και τη γνώση του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τίποτα από αυτά που έχετε περάσει δεν σας έχει κάνει να σταματήσετε να αγαπάτε τον πρώην σας. Πιθανόν και κάτω από τον ανάδρομο Ερμή να έχετε μια τυχαία συνάντηση.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τα φλερτ και οι έμμεσες προσεγγίσεις που λαμβάνετε από καινούργια άτομα σας έχουν ανεβάσει το ηθικό. Τώρα καλείστε να κάνετε και τη σωστή επόμενη επιλογή.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Tinad

Ζώδια: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί για την ημέρα που θα ορκιστεί ο Μπάιντεν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Το νου σας: Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης