ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μην σκέφτεστε τόσο πολύ το παρελθόν, γιατί χάνετε το παρόν σας και όλα αυτά που συντελούνται. Φυσικά και ό,τι δεν σας αρέσει, μπορείτε να το προσπεράσετε μόνιμα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ολες του τις σκέψεις τις έχει εκφράσει ο άνθρωπός σας και τώρα αναμένει από εσάς, για τις δικές σας προτάσεις. Οι μέρες φέρνουν και μεγάλες εργασιακές επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι καταστάσεις που συντρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας είναι και αυτές που θα σας φέρουν πιο κοντά φυσικά και επικοινωνιακά με ένα άκρως ενδιαφέρον άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ξέρετε πολύ καλά ότι μόνο η αγάπη δεν φτάνει για να στηριχθεί μια ερωτική σχέση. Χρειάζονται πάρα πολλά και το πιο σημαντικό είναι ο χρόνος και η προσπάθεια και από τα δύο μέρη.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπό σας και στην οικογένεια – περιβάλλον του. Ξέρετε τι έχετε μέχρι στιγμής προσφέρει και άλλα παραπάνω δεν θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι μέρες ακόμη που απομένουν μέχρι να φύγει ο μήνας έχουν δώρα αγάπης για εσάς. Το καλό είναι ότι αυτή η εποχή θα δώσει επανασυνδέσεις, τυχερά χρήματα και επαγγελματική αποκατάσταση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είσαστε πραγματικά υπερβολικοί όταν θυμώνετε και αυτό είναι κάτι που έχει κάνει τον άνθρωπό σας κάποιες φορές να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρα αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Τα μάτια σας έχουν δάκρυα συνέχεια και αυτό είναι μια κατάσταση ψυχολογική που προέρχεται από το χωρισμό που είχατε με τον αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν υπάρχει φυσικά και λόγος, αυτήν την εποχή, να κάνετε κάποια κίνηση επανασύνδεσης, απλά δώστε το χρόνο σας σε εργασία και φιλικά περιβάλλοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι μελοδραματισμοί, τα λόγια αγάπης και οι εντάσεις δεν είναι για εσάς. Εχετε πει στο άτομο που θέλετε αυτά που ζητάτε από τη σχέση σας και το έχετε αφήσει να κάνει τις σκέψεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μία η περισσότερες γνωριμίες δεν σας αφορούν αυτήν την περίοδο ούτε στο ελάχιστο. Είστε σε μια φάση που πρέπει να βρείτε τον εαυτό σας και όλα τα θέλω να παραταχθούν μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μαχητικό και διεκδικητικό το πνεύμα σας, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Από όλα αυτά που σκέφτεστε να ολοκληρώσετε, τα περισσότερα θα τα καταφέρετε στο μέγιστο αποτέλεσμά τους.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Μαΐου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 09 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 08 Μαΐου

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Η πρόβλεψη Λεφάκη για το τέλος της πανδημίας έκανε έξαλλο τον Τατσόπουλο

Evanthia Karra

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας