ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν μπορείτε αυτό το διάστημα να δώσετε το 100% του εαυτού σας στην ερωτική σας σχέση, καθώς οι απαιτήσεις, από την εργασία σας, είναι τεράστιες. Το ταίρι σας δείχνει κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η οικογένεια και οι φιλίες σας είναι αυτά που έχετε κατά νου να ρυθμίσετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Σίγουρα και κάποια οικονομικά – περιουσιακά θέματα θα λήξουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μην αφήνετε κανέναν, και ειδικά άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν, να σας χαλάνε τη διάθεση. Καλύτερα μόνοι σας, παρά και πάλι να κάνετε εκπτώσεις σε αισθήματα και επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εσείς και η ερωτική σας ζωή μάλλον έχετε πάρει μόνιμο διαζύγιο. Είστε οι περισσότεροι σε φάση συνειδητής μοναξιάς και δεν θέλετε αυτή την εποχή να μπλέξτε με προβληματικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αφήστε τους τρίτους και τους λάθος ανθρώπους να απομακρυνθούν από τις σχέσεις σας. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, αλλά έχετε και τους τρόπους για να το κατακτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θα βρεθείτε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση μπροστά σε έναν παλιό σας έρωτα, που έχει πολλά θέματα να σας απλώσει μπροστά σας, αλλά και προτάσεις που θα σας τραβήξουν την προσοχή.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε σε μια ανακωχή με τον άνθρωπό σας, και αυτό που ζητάτε είναι να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Ακόμη και μέσα στις επόμενες ημέρες κάντε την προσπάθειά σας και όλα μπορούν να διορθωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην ακούτε τις σας λένε τα περιβάλλοντά σας. Δεν ξέρουν αυτά που γνωρίζετε εσείς. Οι μέρες του καινούργιου μήνα θα σας φέρουν χρήμα, νέες γνωριμίες, ίσως και κάποια είδηση από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι καβγάδες και οι εντάσεις έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο μέσα στο δεσμό σας. Ο,τι και όποιος και να φταίει, είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εχετε τη διάθεση να αλλάξετε τις μέτριες καταστάσεις μέσα στη ζωή σας, που ξεκινούν και τελειώνουν σε πρόχειρες – επιφανειακές γνωριμίες, που τελικά δεν σας προσφέρουν τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς έχετε βάλει σκοπό να φέρετε πολύ κοντά στην αισθηματική σας καθημερινότητα το άτομο που ακόμη αγαπάτε, άσχετα αν αυτή την εποχή δεν είστε μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η διάθεσή σας έχει χαλάσει, λόγω του ότι βλέπετε τον άνθρωπό σας να είναι λίγο χαμένος – απόμακρος αυτή την εποχή και το λόγο σίγουρα τον γνωρίζετε.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020; – Ποια θα… ζεσταθούν και ποια θα ξεπαγιάσουν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης τη Δευτέρα – Ποια ζώδια θα τα βάψουν «μαύρα»

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας