ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι ιστορίες του παρελθόντος δεν σας αφορούν. Μέσα στην καθημερινότητά σας τρέχουν ένα σωρό άλλα ενδιαφέροντα φλερτ που όλο και κάποιο θα πιάσει την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολλά αυτά που καλείστε να διαχειριστείτε αυτό το διάστημα και πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και προσεχτικοί. Μη δεχτείτε να κάνετε βήμα στα παλιά. Δεν αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε ο έρωτας κάποιου γνωστού – φίλου σας. Από τις επόμενες ημέρες θα έχετε μια εξομολόγηση που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Οι εκπλήξεις θα είναι πολύ μεγάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σας είναι πολλές και σε όλους τους τομείς. Εσείς επικεντρωθείτε σε αυτά που χρειάζεστε και έχετε ανάγκη. Ολα τα άλλα ξεπεράστε τα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Βάλτε ένα όρια σε όλους αυτούς που έχουν μπλέξει την καλοσύνη σας με την αφέλεια. Απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν σας αρέσει να παίζεται με την καρδιά και το μυαλό των άλλων. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, θα πρέπει να σκεφτείτε πιο βαθιά για το πού θα δώσετε πράσινο φως.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι περιπέτειες και οι ανάλαφρες καταστάσεις δεν σας δελεάζουν πια. Ζητάτε μια μόνιμη σχέση που θα μπορεί να σας πάει ακόμη και σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Το παρελθόν απλά ξεχάστε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μπορείτε και καλύτερα! Η αυτοπεποίθηση επιστρέφει και σας κάνει να θέλετε πια να κλείσετε τους παλιούς άγονους κύκλους. Μέσα στον Νοέμβριο θα βρείτε και το καρμικό σας έτερον ήμισυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ξεκάθαρα χρειάζεστε πολύ περισσότερο χρόνο για να βρείτε άκρη με το δεσμό σας και όλα αυτά που έχουν συμβεί. Επίσης, μη δίνετε λογαριασμό στους τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Είστε πολύ συντηρητικοί στον τρόπο που βιώνετε μια ερωτική σχέση, αλλά αυτό είναι και κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς. Το ταίρι σας πάντως σε όλα σας υποστηρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Σαφώς και έχετε συνυπάρξει με ακατάλληλα άτομα. Τώρα όμως έχετε τη γνώση και την εμπειρία έτσι ώστε να μην το ξανακάνετε. Επίσης, μην ξανα-ασχοληθείτε με το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν έχετε άλλες αντιστάσεις. Είστε φουλ ερωτευμένοι, και μέσα στον τρέχοντα μήνα θα μιλήσετε σε αυτόν που σας γοητεύει. Και στην εργασία σας σας περιμένει σημαντική άνοδος.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020; – Ποια θα… ζεσταθούν και ποια θα ξεπαγιάσουν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης τη Δευτέρα – Ποια ζώδια θα τα βάψουν «μαύρα»

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας