ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, όπου και θα καταφέρετε να λήξετε κάποιες καταστάσεις-υποθέσεις που δεν σας αρέσουν πια. Υποστήριξη θα λάβετε από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Βάλτε τα όριά σας σε όλους και θα καταφέρετε να δείτε την αξία τους. Κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, εσείς θα πάρετε αποφάσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι αποκαλύψεις που θα σας κάνει κάποιος από τον κύκλο σας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Είστε αυτοί που θα έχετε τις περισσότερες νέες σχέσεις προσεχώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μη μιλάτε για την προσωπική σας ζωή σε άτομα που δεν ξέρετε τη δική τους. Μπορεί να σας φλερτάρουν, αλλά μόνο οι πράξεις θα σας δείξουν τις προθέσεις τους.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του Οκτωβρίου θα λάβετε μια πρόσκληση από κάποια παλιά σας αισθηματική υπόθεση για να μιλήσετε και να λύσετε μερικές παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είναι καταφανέστατο ότι δεν θέλετε να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα που σας έχουν πληγώσει ερωτικά. Σίγουρα ο καινούργιος μήνας θα φέρει και μια νέα πρόσκληση για εσάς.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν έχετε ακόμη βρει την απόλυτή σας ισορροπία μετά τον τελευταίο χωρισμό. Το θετικό της όλης ιστορίας είναι ότι ξέρετε πού θέλετε να πάτε από εδώ και μετά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν πολλά καινούργια άτομα στη ζωή σας και αυτό σας έχει φτιάξει τη διάθεση. Εσείς που είστε αδέσμευτοι, θα βρείτε κάτι που θα κεντρίσει την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οσα και να είναι αυτά που έχετε περάσει, εσείς θα πρέπει να παραμείνετε σταθεροί στις αξίες σας. Ο Νοέμβριος είναι και αυτός που θα σας δώσει κάτι καινούργιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με τις όψεις του Πλούτωνα να σας δείχνουν ακόμη πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο, εσείς θα έχετε ευκαιρία για μια νέα ερωτική ιστορία. Προσοχή σε αυτά που θα τάξετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Κάτι καινούργιο ξεκινάει στην ερωτική σας ζωή. Εσείς που έχετε περάσει τόσο δύσκολα μονοπάτια, μπορείτε να δείτε πιο εύκολα πια τις προθέσεις της άλλης πλευράς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν από εσάς προς στην οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σας ζωή. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε φλερτ που θα σας αναστατώσει!

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2020; – Ποια θα… ζεσταθούν και ποια θα ξεπαγιάσουν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς Σελήνης τη Δευτέρα – Ποια ζώδια θα τα βάψουν «μαύρα»

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Tinad