Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε λεπτολόγοι σε κάθε νέα σας σχέση και αυτό είναι κάτι που κάποιες φορές ίσως και να σας αφήνει μόνους σας. Πιθανόν τα δύσκολα που έχετε περάσει παλιότερα σας έχουν γίνει εμμονή!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ξορκίστε επιτέλους τις παλιές σας αναμνήσεις, και ελάτε στο τώρα που οι καταστάσεις είναι μόνο καλές για την αισθηματική σας πραγματικότητα. Απλά πρέπει να γίνετε λίγο πιο διπλωμάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ο χρόνος ο περισσότερος που ζητάτε από τον άνθρωπό σας θα σας αποδοθεί τελικά και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να το εκμεταλλευτείτε και να περάσετε τις θέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Σας έχει βάλει στο στόχαστρό του ένα άτομο από το παρελθόν και τώρα πριν να φύγει ο Οκτώβριος θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά σε μια προσωπική συνάντηση, για μια νέα ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δηλώνετε ότι θέλετε αυτό το χρονικό διάστημα να μείνετε μόνοι σας και χωρίς κάποιον σύντροφο. Από τον κύκλο σας, σίγουρα έχετε ενδιαφερόμενους που θα πρέπει να περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν υπάρχουν ζητήματα σοβαρά για να λυθούν πια με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά μόνο από τη δική σας τη μεριά και το παρελθόν που πρέπει να σταματήσει να σας ενοχλεί.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εξυπνες συμπεριφορές θα πρέπει να επιδείξετε στον άνθρωπο που αγαπάτε για να υπερασπιστείτε τις προτάσεις σας, όσο δύσκολες και να είναι. Το σύμπαν σάς ανοίγει δρόμους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του νέου σας ζωδιακού μήνα έχουν πολλά ζητήματα να περνάνε από μπροστά σας και εσείς να πρέπει να δώσετε λύσεις για όλα και όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Τάσεις απομάκρυνσης θα έχετε από άτομα που δεν έχουν δείξει ακόμη το πραγματικό τους πρόσωπο. Υπάρχουν επίσης και κάποια ζητήματα με τον άνθρωπό σας, που θα λάβουν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δεν μπορείτε για ακόμη μια φορά να παραμένετε μέσα σε αισθηματικές καταστάσεις και δίπλα σε πρόσωπα που δεν σας καλύπτουν. Επαγγελματικές προτάσεις σας χτυπούν την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχουν άτομα που σας έχουν ερωτευτεί, αλλά εσείς το αγνοείτε. Πιθανόν και ακόμη το μυαλό σας να είναι στο παρελθόν και σε κάποιον άλλον. Ο νέος μήνας θα δώσει λύσεις σε όλους.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν χρειάζεται το νέο σας ταίρι να ξέρει αναλυτικά όλα τα παρελθοντικά σας ερωτικά κατορθώματα. Εσείς πια δείξτε μόνο αυτό που έχετε και όχι αυτά που σας πόνεσαν.

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων!

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά τα ζώδια θα… ταραχτούν από την Πανσέληνο – Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν… διπλή ζωή

Μιχάλης Μάρδας