Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά αυτό το διάστημα. Είστε πλήρως απασχολημένοι με τα εργασιακά – σπουδές σας. Το συντροφικό σας έτερο θέλει όμως κάτι περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η μόνιμη ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα του συντρόφου σας σας έχουν κουράσει. Αυτό που θέλετε είναι να φέρετε και πάλι στο μεταξύ σας το ερωτικό κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι στιγμές είναι σημαντικές. Εχετε το 100% της ευθύνης της σχέσης σας, αλλά και της μετέπειτα πορείας της. Μάλλον οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να αργήσουν περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Προξενιά και ερωτοφιλίες θα φέρει στην επιφάνεια το δεύτερο 15νθήμερο του Οκτωβρίου, όπου και εσάς τους ελεύθερους θα σας βάλει σε ενδιαφέροντα διλήμματα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν ξέρετε ακόμη αν πρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σε μια νέα αγάπη, ή απλώς να περιμένετε λίγο ακόμη για την επαναπροσέγγιση μιας παλιάς σας ιστορίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο έχετε κάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κάποια όμως από αυτές έχει διάθεση να σας πλησιάσει αισθηματικά. Προσοχή στις επόμενές σας κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι όψεις του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης είναι μόνο ερωτικές και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Είναι η δική σας ευκαιρία για να μπορέσετε να λύσετε παλιές σας παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην αγνοήσετε τα σινιάλα από το σύμπαν. Χρήματα, αγάπη και νέες ουσιαστικές φιλίες θα παρελάσουν από μπροστά σας, και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Πολλά τα δρομολόγια που έχετε να κάνετε προσεχώς, ένεκα των σπουδών ή της εργασίας σας. Εσείς που είστε αδέσμευτοι θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εχετε εξαντλήσει όλη τη διπλωματία σας για να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις και λάθη που έτυχαν με κάποιο άτομο που αγαπάτε. Τώρα, δώστε χρόνο για αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Είναι το διάστημα που θα κάνετε καταλυτικές αλλαγές – βελτιώσεις στην καθημερινότητά σας. Βοηθήστε και εσείς με τη δυναμική σας άτομα που σας χρειάζονται.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κάποιες στιγμές αναπολείτε το παρελθόν με πίκρα. Τώρα που και ο Ηλιος θα περάσει στον φιλικό Σκορπιό, οι νέες γνωριμίες θα σας πάρουν το μυαλό σε άλλα μελλοντικά μονοπάτια.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Καλά και κακά μαντάτα φέρνει η εβδομάδα για τα ζώδια – Ποια πρέπει να την φοβούνται

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Tinad

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα: Προσοχή, δύσκολο το Σαββατοκύριακο – Πότε καλυτερεύει η κατάσταση;

Ανδρέας Ντίνης