Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αποφασίστε πώς θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα και δράστε. Μην αφήνετε κανέναν να ορίσει τα προγράμματά σας. Κάποιοι παλιοί σας φίλοι θα σας επισκεφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι σχέσεις σας με κάποια πιο παλιά σας γνωριμία θα ανανεωθεί. Αυτό θα το φροντίσει η άλλη πλευρά, που θέλει να πάτε όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει πιο κάτω. Ακούστε και απαντήστε στον χρόνο σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το ζώδιό σας και μέχρι την είσοδο του Σκορπιού πρωταγωνιστεί σε επανασυνδέσεις και προτάσεις γάμου. Ακόμη και οι φανατικοί εργένηδες θα βρουν το τέλειο ταίρι τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε πολλές προσεγγίσεις και επικοινωνίες από νέο κόσμο που έχει πραγματικά ενθουσιαστεί με την προσωπικότητά σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι θέσεις σας θα γίνουν επιτέλους αποδεκτές από τον άνθρωπο που θέλετε. Πολλά αλλάζουν στην καθημερινότητα και εσείς μπαίνετε σε έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι συμπαντικές αλλαγές που τρέχουν γύρω από εσάς θα σας δώσουν μια παραπάνω ώθηση για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα επικοινωνιακά με την οικογένειά σας ή το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μην ασχολείστε με σχόλια και άλλες καταστάσεις του παρελθόντος. Ο μήνας που πλησιάζει -του Σκορπιού- θα σας βάλει σε πιο ανάλαφρους ρυθμούς και μέσα από την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ολα αυτά που έχετε προσφέρει και κάνει τόσο καιρό για τον άνθρωπό σας σίγουρα θα σας αποδοθούν πίσω και στο βαθμό που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Μια οικονομική είδηση θα σας λυτρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μπορεί να έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη, αλλά οι μέρες μέχρι και τα τέλη του μήνα θα σας βοηθήσουν να τα λύσετε. Ο αγαπημένος σας έχει όλη τη διάθεση να ξεχάσετε τα παλιά και να κάνετε μια καινούργια αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε κάποιες μεγάλες βελτιώσεις στη ζωή σας, μετά την αλλαγή ζωδίου θα πρέπει να κινητοποιηθείτε κα να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Πολλά τα προβλήματα που έχουν πέσει στο δρόμο σας, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση το δυναμικό σας ζώδιο να μη φέρει το αποτέλεσμα που θέλει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια και αυτό θα αποδοθεί σε εσάς τους αδέσμευτους μέσα από καινούργια γνωριμία, που θα είναι και ο μόνιμος πλέον σύντροφός σας.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Καλά και κακά μαντάτα φέρνει η εβδομάδα για τα ζώδια – Ποια πρέπει να την φοβούνται

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Tinad

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα: Προσοχή, δύσκολο το Σαββατοκύριακο – Πότε καλυτερεύει η κατάσταση;

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας