ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

Στις 16/10 θα συντελεστεί η Νέα Σελήνη πάνω στον άξονα Ζυγού – Κριού. Ενα φαινόμενο που θα μειώσει τις συναισθηματικές αποστάσεις… σε όλα τα ζώδια.

Επίσης, ευκαιρίες θα έρθουν στην επιφάνεια για όσους επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα στην καριέρα τους ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες-επενδύσεις.

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Νέες γνωριμίες

Τα νεύρα σας έχουν περάσει πολλά. Αυτό είναι κάτι που σιγά σιγά θα αρχίσει να υποχωρεί και να δίνει την θέση του στη λογική, αλλά και σε νέους ανθρώπους, που μπορούν να σας προσφέρουν κάτι διαφορετικό.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Επανενώσεις ζευγαριών

Ισως πρέπει να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να ξεκαθαρίσετε τη θέση και τις αληθινές σας προθέσεις στον σύντροφό σας, που δείχνει άκρως μπερδεμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Συναισθηματική στήριξη

Τα μάτια σας δείχνουν μελαγχολία για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν σας. Αυτό δεν θα πρέπει όμως να το συνεχίσετε, καθώς ο ανάδρομος πλησιάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Οικογενειακές αποφάσεις

Τα προσωπεία πέφτουν και εσείς πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ποιος είναι τελικά αυτός που σας αγαπά και ποιος αυτός που απλά περνάει την ώρα του μαζί σας.

 ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Φίλοι από τα παλιά

Εχετε μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει πρώτα να τις λύσετε και σε δεύτερο βαθμό να εντρυφήσετε πάνω στην αισθηματική σας ζωή, που και αυτή χρειάζεται ανανέωση.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Αλλαγές

Αν συνεχίσετε να είστε μπλεγμένοι με πολλές, παράλληλες καταστάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε σε πρόβλημα. Οι όψεις του Αρη με τον Κυβερνήτη σας φωτίζουν τα σκοτεινά μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Επιτυχίες

Η αγάπη που σας δίδεται από τον άνθρωπό σας αυτήν την εποχή θα περάσει σε πιο πρακτικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας συγκινήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 –  22/11

Δρομολόγια

Είναι μια περίοδος που είστε σε μια κατάσταση αναμονής για τις απαντήσεις, σε δικές σας προτάσεις, που έρχονται από κάποιο πρώην ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Προτάσεις δέσμευσης

Πολλά τα ευχάριστα που σας έρχονται από τη μεριά του συντρόφου σας, που το μόνο που ζητά είναι να είστε μαζί και καλά, μακριά από αντιξοότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Αισθηματικές εκπλήξεις

Με την Αφροδίτη σε ερωτικές όψεις με τον Ερμή, εσείς θα γίνεται το απόλυτο επίκεντρο νέων γνωριμιών που θα σας ανεβάσουν κατακόρυφα την ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Κληρονομικά, περιουσιακά

Υπάρχουν τελικά μεγάλες διαφορές μέσα στη σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει εσείς σαν πιο αποφασιστικό ζώδιο να το διορθώσετε. Δείτε καλύτερα και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Αγαπημένα πρόσωπα

Οι υποθέσεις που κάνετε μέσα στο μυαλό σας ίσως και να είναι λάθος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ρωτήσετε ευθέως για αυτά που σας προβληματίζουν.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Για αυτά τα 4 ο Νοέμβριος θα είναι «κατάμαυρος»

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα τρία πιο υστερικά ζώδια!

Evanthia Karra

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων!

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά τα ζώδια θα… ταραχτούν από την Πανσέληνο – Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας