ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό που τώρα αναμένετε από το πρόσωπο που αγαπάτε είναι να γίνει κάτι που να σας ενώσει σαν ζευγάρι, χωρίς να υπάρχουν άλλα εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αφήστε το παρελθόν και δείτε τι καλό υπάρχει στο παρόν σας. Σίγουρα είστε από τους ευνοημένους της εποχής που θα καταφέρετε να λύσετε και κάποια κοινωνικά σας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε από τα πιο εύστροφα ζώδια του ζωδιακού και αυτό τώρα θέλετε να το κάνετε πράξη. Το συντροφικό σας έτερο είναι δίπλα σας σε όλα αυτά που θα του ζητήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το τελευταίο που περνάει τώρα από το μυαλό σας είναι να αναμοχλεύσετε το παρελθόν. Δεν χρειάζεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπως έτσι θα ξεπεράσετε και τις εμμονές.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αυτός που σας αγαπάει, με τον δικό του τρόπο, θα σας πλησιάσει και σίγουρα θα σας βάλει σε μια νέα σκέψη για το πώς μπορείτε εσείς οι δύο να γίνετε ζευγάρι. Σκεφτείτε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μην κοιτάτε ποτέ τι κάνουν οι άλλοι. Υπάρχουν σίγουρα πολλά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσετε. Ολος ο υπόλοιπος Οκτώβριος θα φέρει σε εσάς καταλυτικές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ολος σας ο χρόνος έχει περιοριστεί γύρω από τη σχέση σας και αυτό μάλλον τώρα έχει φέρει και τη ρουτίνα. Βρείτε πρωτότυπες ιδέες για να ανανεωθείτε και αυτό να είναι πια μόνιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μπορείτε να κινηθείτε και πιο γρήγορα για να μπορέσετε να κλείσετε επιτυχώς όλες τις παλιές σας εκκρεμότητες και να μην φέρετε σε δύσκολη θέση τον παρόντα αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Με τα αστρολογικά να σας δίνουν την καλύτερη πιθανή εβδομάδα, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ερωτικές υποθέσεις που έχουν μείνει σε ακινησία. Κάποιοι φίλοι σας θα σας επισκεφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η δική σας η διαίσθηση είναι απλά μοναδική. Τώρα κάτι σας λέει, και ειδικά για το ταίρι σας, που μπορεί να είναι απόμακρο, αλλά η αγάπη του είναι κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Υπάρχει έντονη πίεση χρονική για να δώσετε κάποιες πρώτες απαντήσεις, αλλά και να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας σε κάποιον που ζητά να σας κάνει ταίρι του.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν έχετε πεισθεί ακόμη για τα ερωτικά συναισθήματα που σας λέει ότι έχει κάποιος για εσάς. Μπορεί να γνωρίζεστε καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εύκολα μπορείτε να τον εμπιστευτείτε.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Για αυτά τα 4 ο Νοέμβριος θα είναι «κατάμαυρος»

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα τρία πιο υστερικά ζώδια!

Evanthia Karra

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων!

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά τα ζώδια θα… ταραχτούν από την Πανσέληνο – Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας