Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ειδήσεις και επισκέψεις έχει το προσεχές διάστημα. Εσείς που έχετε προσφάτως χωρίσει θα μπορέστε να δείτε τον πρώην σας. Οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η τύχη είναι με το μέρος σας και οι επιτυχίες στρώνονται στα πόδια σας. Μάλλον είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να μιλήσετε και για γάμο, εσείς οι δεσμευμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Στην εργασία σας υπάρχουν άτομα που με κάθε τρόπο δείχνουν το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό σας. Κάποιος θα σας ζητήσει και ραντεβού. Η εργασία σας θα γίνει άκρως απαιτητική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα παιχνίδια και το κρυφτούλι δεν σας αφορά. Εχετε σίγουρα πιάσει τα σινιάλα που έρχονται από κάποιον γνώριμό σας. Προσεχώς θα έρθουν και οι μεγάλες εξομολογήσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πολλά από τα πρακτικά εμπόδια της καθημερινότητάς σας! Οι έρωτες πλησιάζουν για να σας κατακτήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Υπάρχουν ζητήματα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, ίσως και μερικές κόντρες με συναδέλφους, που θα πρέπει να προσπεράσετε και να μη δώσετε συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η κοινωνική σας εικόνα είναι άριστη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε. Αποφύγετε άτομα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά, που ίσως και να σας αποπροσανατολίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αποφύγετε, μέχρι και την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, να δώσετε αισθηματικές υποσχέσεις σε έναν νέο έρωτα. Ισως και στο μεσοδιάστημα κάτι άσχημο να μάθετε γι’ αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι σκέψεις που υπάρχουν και τρέχουν μέσα στο μυαλό σας είναι μόνο γύρω από τον εργασιακό σας χώρο και πώς θα κάνετε όλα αυτά που θέλετε άμεσα πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ελπιδοφόρα μηνύματα θα έχετε από κάποιο νομικό – οικονομικό σας ζήτημα, που σίγουρα θα σας ξεκλειδώσει τις πόρτες για μια νέα και υγιή εργασιακή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εχετε πολλές ανασφάλειες και νεύρα. Αυτή είναι μια κατάσταση που έχει σαν έδρα της τη μέτρια ερωτική σας ζωή. Μέσα στην εποχή του αέρινου Ζυγού, λύσεις πάντως θα σας φανερωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ενας έρωτας που σας ταλαιπωρεί ίσως και χρόνια, με επιστροφές και απομακρύνσεις, θέλει πια, και μέσα από σοβαρές προτάσεις, να γίνετε και επίσημο ζευγάρι.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αυτά είναι τα τρία πιο υστερικά ζώδια!

Evanthia Karra

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων!

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά τα ζώδια θα… ταραχτούν από την Πανσέληνο – Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας