Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Η περιέργειά σας είναι μεγάλη για κάποιο καινούργιο πρόσωπο που δείχνει να θέλει να έρθει επικοινωνιακά πιο κοντά σας. Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτές τις ημέρες κάποιον από τα παλιά είναι πολλές. Οι καταστάσεις που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα – στασιμότητα θα έρθουν στο φως.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μπορείτε και είστε μόνοι σας χωρίς να σας νοιάζει και πολύ. Με τον ήλιο μέσα στον Ζυγό, μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο την εικόνα των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρετε να μιλήσετε σε κάποιον που εδώ και μήνες είναι απόμακρος. Οι απαντήσεις που θα πάρετε θα σας λύσουν όλες τις απορίες.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν σας ενδιαφέρει αυτό το χρονικό διάστημα να εμπλακείτε μέσα σε μια ακόμη -επόμενη- ίδια σχέση. Περιμένετε για το άτομο που θα έχει μόνιμη θέση στην καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η αγωνία σας τελειώνει. Το πρόσωπο που αγαπάτε και σας αγαπάει έχει τώρα την ευχέρεια και την άνεση να σας μιλήσει για μια μόνιμη επανένωση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στα λόγια σας και σε όλα αυτά που υπόσχεστε σε άτομα που σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Δεν χρειάζεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μπορεί τα συναισθήματά σας να είναι μπερδεμένα, αλλά έχετε σκοπό μέσα στο μήνα να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν σας και να δώσετε πρακτικές ευκαιρίες στο παρόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μπορεί να είστε εδώ και μήνες μόνοι σας, αλλά το καλό είναι ότι χρειάζεται τώρα σε όλους αυτούς που σας πολιορκούν να δείτε από την αρχή τις προθέσεις σας και τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Με τόσα θετικά αστρολογικά γεγονότα, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε σοβαρά διλήμματα και σε αισθηματική ζωή αλλά και σε καριέρα. Είστε από τα πιο πολυμήχανα ζώδια, άρα θα μπορέσετε όλα να τα συνδυάσετε ιδανικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για να λήξετε προβληματικές καταστάσεις. Χρειάζεστε χρόνο και σκέψη. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα θα έχετε και μια νέα αισθηματική πρόσκληση εσείς οι ελεύθεροι – χωρισμένοι!

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μέχρι ο Ηλιος να εγκατασταθεί μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού, εσείς θα πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα κρύβατε κάτω από το χαλί.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν… διπλή ζωή

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Καλά και κακά μαντάτα φέρνει η εβδομάδα για τα ζώδια – Ποια πρέπει να την φοβούνται

Μιχάλης Μάρδας