Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αυτά που σας πιέζουν ή δεν τα μπορείτε, καλό είναι από τώρα να τα πείτε στον καινούργιο σας σύντροφο. Μόνο έτσι θα έρθουν οι αισθηματικές ισορροπίες και για τους δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Είστε άτομα θετικού πυρήνα και αυτό το έχει αισθανθεί μέσα του βαθιά κάποιος γνώριμός σας. Ενα ρομαντικό ειδύλλιο θα έρθει στο προσκήνιο προσεχώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η θέση που κρατάτε σε αυτόν το δεσμό είναι παγωμένη. Σίγουρα έχετε τους λόγους σας, αλλά με αυτούς τους ρυθμούς σύντομα θα έχετε και επικοινωνιακή απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εσείς που είστε μόνοι, από το τέλος αυτού του μήνα θα μπορέσετε να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Ενας φίλος σας σκέφτεται να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ξέρετε να χειρίζεστε σωστά τα συναισθήματά σας, αλλά τώρα μάλλον έχετε χάσει το μέτρο. Σίγουρα είστε από τους πιο τυχερούς, που θα συγκατοικήσουν – παντρευτούν άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε αναστατωμένοι καθώς έχετε καταλάβει ότι κάποιος από την παρέα σάς έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Σίγουρα μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά, στον σωστό όμως χρόνο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μπορεί να περνάτε έναν δύσκολο χωρισμό ή έστω μια φάση ζωής, αλλά από την καινούργια εβδομάδα θα μπορέσετε όλες τις εκκρεμότητές σας να τις διευθετήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εχετε μετρήσει πολλά λάθη που έχει κάνει ο σύντροφός σας με τη σχέση σας. Κάτι σαν να σας θυμίζει αυτό. Τις προσωπικές του εξομολογήσεις για το ερωτικό του παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Επικρατεί μια μόνιμη ερωτική ένταση μεταξύ εσάς και κάποιου συνεργάτη σας, που όμως δεν έχει ποτέ προχωρήσει σε κάτι που να δίνει και το πράσινο φως για ένα επόμενο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Είναι μια περίοδος στη ζωή σας που δεν έχετε ακόμη βρει τον σωστό τρόπο για να κάνετε τη σχέση αυτή, που μπορεί να μετράει και χρόνια, να κινηθεί προς τα εμπρός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αφήστε το παρελθόν να κλείσει και να λυθεί από τις σκέψεις του μυαλού σας. Τις ευκαιρίες σας τις δώσατε, άρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε αυτήν την εποχή είναι να απολαύσετε τα καλά της ελευθερίας σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε οι καλύτεροι εσείς οι μόνοι. Μπορείτε να περάσετε απλά υπέροχα με τον φιλικό σας κύκλο. Οι έρωτες δεν σας ταιριάζουν αυτήν την εποχή, ίσως από Οκτώβριο.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τα ερωτικά κουμπιά των ζωδίων!

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά τα ζώδια θα… ταραχτούν από την Πανσέληνο – Blue Moon Οκτωβρίου στον Ταύρο

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν… διπλή ζωή

Μιχάλης Μάρδας