Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δυνατό και ισχυρό χέρι βοηθείας θα σας απλωθεί. Αυτό γενικότερα είναι ένα δώρο από το σύμπαν, που σας δείχνει πια τον σωστό δρόμο για να βρείτε τις ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Λείπετε από κάπου! Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε ξαφνικές επικοινωνίες ή και ακόμη συναντήσεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε τα πάντα πιο ώριμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Παλεύετε μέσα σας με όλα αυτά που έχουν γίνει. Υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν τα ξέρετε, άρα δώστε σε όλους το χρόνο που χρειάζεται, για να έρθουν οι αποκαλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε αποφασισμένοι σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Σίγουρα μπορείτε και να ξεκαθαρίσετε φιλίες που σας έχουν πληγώσει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλές οι συναντήσεις που θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα και που σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά, ειδικά αν αφορούν τον εργασιακό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ενδιαφέρουσες οι καταστάσεις και τα γεγονότα που θα απλωθούν μπροστά σας. Χρειάζεται από τη δική σας μεριά να είστε απλά ώριμοι και να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε ακόμη επηρεασμένοι από το παρελθόν και όλα αυτά τα δύσκολα που σας έχουν συμβεί. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ενας άνεμος αλλαγής υπάρχει στη ζωή σας και το νιώθετε. Εσείς που έχετε αναζητήσει μια νέα εργασία θα την έχετε και εσείς που έχετε προδοθεί ερωτικά θα ζήσετε μια νέα ιστορία αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι μέρες που έρχονται θα είναι μόνο θετικές και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας. Σίγουρα ό,τι και όποιος σας πληγώνει θα μείνει πίσω στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αυτά που έχετε ζητήσει και συζητήσει με το σύντροφό σας επιτέλους θα αρχίσουν να γίνονται πράξη. Τώρα θα πρέπει εσείς να είστε αυτοί που θα κλείσετε και το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς είστε αυτοί που θα οδηγήσετε τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Κόσμος θα έρθει και κόσμος θα φύγει. Ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, άρα μην κάνετε άλλες εκπτώσεις.

ΙΧΘΥΕΣΣ 20/02 – 20/03

Ολα τα αστρολογικά και μέχρι το τέλος του φθινοπώρου θα σας βγάλουν σε ποιοτικά μονοπάτια ζωής. Πιθανόν και να πρέπει να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προτεινόμενα για εσάς

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εφιαλτική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια – Άσχημο το Σαββατοκύριακο

Λάμπρος Κατσαρός

Έκτακτη προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου – Συναγερμός για 4 ζώδια

Λάμπρος Κατσαρός

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μείνουν μόνο όσα έχουν γερές ρίζες – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου και Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Μετά την καταστροφή έρχονται ευχάριστα – Η πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τα ζώδια

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom