Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ο χρόνος σας αυτές τις ημέρες είναι άκρως περιορισμένος, άρα δεν μπορείτε να τον σκορπίζετε χωρίς νόημα. Αυτό δώστε το σε όλους να το καταλάβουν. Το παρελθόν θα σας επισκεφθεί.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εχετε πολλά να πείτε και να κάνετε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και σίγουρα σε όλα αυτά θα σας βοηθήσει το συντροφικό σας έτερο, που σας αγαπάει πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Είστε από τους πιο τυχερούς αυτού του διαστήματος σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας. Μερικοί από εσάς θα έχουν και αναπάντεχες επανασυνδέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Το σύμπαν σάς στέλνει οικονομική άνεση και ενδιαφέροντες ανθρώπους για να σας πλαισιώσουν. Ξέρετε πλέον τι να κρατήστε κοντά σας, αλλά και τι να προσπεράσετε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα θα έχετε και σίγουρα θα συνεργαστείτε με κόσμο. Επίσης, μη χαθείτε μέσα σε ιστορίες του παρελθόντος. Δεν έχετε τίποτα να περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εχετε μπλεχτεί σε ερωτικές υποθέσεις και καταστάσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Το ένστικτό σας, σας λέει πολλά, άρα δράστε με σοφία και ωριμότητα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η σχέση σας έχει πια πολλές δυσλειτουργίες και αυτό σας έχει κάνει να θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Κάτι ανάλογο πια ζητάει και το συντροφικό σας έτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις υποχωρούν. Και σε εργασία αλλά και σε κάποια οικογενειακά σας θέματα όλα τείνουν να έρθουν και πάλι στην ισορροπία που ζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Στο επάγγελμά σας θα δείτε θεαματικές βελτιώσεις, κάτι που σίγουρα θα γεμίσει και την τσέπη σας. Σε δεύτερο τόνο, δείτε πιο σοβαρά και τη συνολική ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μετρήστε ανάποδα μόνο μερικές ημέρες και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις πια για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μόνο καλές ειδήσεις να αναμένετε από τον αγαπημένο σας. Εχει καταφέρει να λήξει προβλήματα από το ερωτικό του παρελθόν! Η πορεία σας πια θα είναι ξεκάθαρη.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εξελίξεις πολλές με κάποιον πρώην σας έχει όλο το επόμενο διάστημα του Σεπτεμβρίου. Εσείς τελικά και μόνο ξέρετε αν μπορείτε να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες.

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει κρυμμένα μυστικά και νέα συναισθήματα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ετοιμαστείτε για «βόμβες» [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας