Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα 5 Σεπτεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχει ένα παλιό πρόβλημα που ενοχλεί τον άνθρωπό σας και κατ΄ επέκταση τη σχέση σας. Αυτό θέλει άμεσα να το συζητήσει μαζί σας και να βρείτε λύσεις που θα σας αποσυμπιέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι προτάσεις που θα σας γίνουν σε εργασία και προσωπική ζωή θα σας δικαιώσουν απόλυτα για το χαρακτήρα και τον κόπο σας. Αυτή τη φορά επιλέξτε με τα σωστά κριτήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το θυμό σας γενικότερα δεν μπορείτε να τον κρύψετε και αυτό το έχουν καταλάβει και τα πέριξ περιβάλλοντά σας. Ο,τι και να σας ενοχλεί, να είστε σίγουροι ότι μέσα στο μήνα αυτόν θα επιλυθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σας έχουν αντιφατικές πορείες. Αυτό σας κάνει και μένετε όμως ακίνητοι σε καταστάσεις που πρέπει να δώσετε απαντήσεις και άμεσες πρακτικές λύσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Υπάρχει έρωτας ακόμη από τον πρώην σας και το ξέρετε. Ομως οι συνθήκες δεν είναι γόνιμες από τη δική του μεριά για να σας μιλήσει για μια μόνιμη επανασύνδεση, χωρίς τρίτα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε μπερδεμένοι μέσα στην ψυχή σας και αυτό είναι κάτι που θέλετε να το αποβάλλετε. Οι μέρες με τον Ηλιο, μέσα στον οίκο σας, θα σας δώσουν στηρίγματα και καλούς φίλους.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η επικοινωνιακή ασυνεννοησία που συντελείται μέσα στη σχέση σας σας έχει πια κουράσει αλλά και απογοητεύσει. Είναι στο δικό σας το χέρι για να κινηθείτε πλέον πιο καταλυτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν θα βρείτε λύσεις μέσα στη σχέση σας αν είστε με τα χέρια σταυρωμένα και το στόμα κλειστό. Είναι μια καλή εποχή για εσάς και για όλα αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου πλέον να γυρίσετε στο παρελθόν. Υπάρχουν ήδη στους κύκλους σας νέα άτομα που ζητούν να σας γνωρίσουν και, γιατί όχι, να δημιουργηθεί και μια ιστορία αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τον αγαπημένο σας θα τηρηθούν εις το έπακρον. Αυτό που θέλετε είναι να καταφέρετε μέσα στο φθινόπωρο να λήξετε και κάποια οικονομικά σας προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ολος ο τρέχων μήνας θα φέρει ευχάριστες ανατροπές σε εργασία και κοινωνική ζωή. Εσείς ειδικά που είστε μόνοι σας σίγουρα θα βρεθείτε κάτω από την ερωτική ματιά πολλών.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μη βιάζεστε να βάλετε κάποιον δίπλα στην καρδιά σας. Ξέρετε τι θέλετε και τι μπορείτε να προσφέρετε σε μια σχέση. Επίσης, στη δουλειά σας θα υπάρξει άνοδος και ροή χρήματος.

Προτεινόμενα για εσάς

Ερωτική αστρολογία: Για αυτά τα τρία ζώδια ο έρωτας θα έρχεται και θα φεύγει!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Για αυτά τα τρία ζώδια το φθινόπωρο θα μοιάζει… χειμώνας!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει κρυμμένα μυστικά και νέα συναισθήματα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης