Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα 2 Σεπτεμβρίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μπορείτε να αλλάξετε πορεία ζωής και να κατευθύνετε τα πραγματικά σας θέλω εκεί που επιθυμείτε. Η γνώμη και η συμβουλευτική των άλλων, γενικότερα, σας αφήνουν αδιάφορους.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο,τι και να έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό μέσα στην ερωτική σχέση, έχει πια πολλαπλασιαστεί και επηρεάζει. Εσείς που ξέρετε πού είναι η ρίζα του πραγματικού προβλήματος, βρείτε τη λύση και εφαρμόστε την.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι όποιες καθυστερήσεις θα λήξουν. Οι μέρες του νέου μήνα θα φέρουν ενδιαφέροντα άτομα, φρέσκες προτάσεις, που σίγουρα θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες. Μην σκέφτεστε άλλο το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από υποθέσεις που δεν σας καλύπτουν. Και εσείς ξέρετε ότι το μόνο που σας έχει απομείνει είναι η ανασφάλεια και η συνήθεια.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Με αυτά που έχετε πει τον τελευταίο καιρό σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο έχετε έρθει πολύ κοντά ερωτικά. Μέσα στην εποχή του Ζυγού, που πλησιάζει, ίσως και μια αισθηματική σχέση να σας προταθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο έχει κάτι που το απασχολεί, αλλά ακόμη μην κάνετε κάποια κίνηση που θα σας δημιουργήσει εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το σύμπαν σάς σπρώχνει για να κάνετε άμεσα αλλαγές στην εργασία σας, αλλά και να βρείτε μια νέα αγάπη, που θα συμπληρώσει ό,τι σας έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν είστε από τα ζώδια που τα βάζουν εύκολα κάτω. Τώρα το μόνο καλό είναι ότι όλες οι μάσκες έχουν πέσει και μάλλον μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα είναι μόνο υπέρ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχόλησαν τις τελευταίες εβδομάδες θα λήξουν μόνιμα. Τώρα χρειάζεται, από τη δική σας τη μεριά, να δώσετε χρόνο σε εργασία και οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην ξοδεύετε το χρόνο σας για να αλλάξετε τα μυαλά κάποιου. Ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί. Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο παράπονο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε και να το λύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ερχονται μέσα στο επόμενο 2ήμερο κάποιες θετικές ειδήσεις – εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας, που σίγουρα θα σας κάνουν να ανασάνετε πιο άνετα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Πιθανόν αυτόν το διάστημα, που είστε φορτωμένοι με ένα σωρό τρίτες καταστάσεις, να μην έχετε το μυαλό σας και τις προτεραιότητές σας γύρω από έναν νέο έρωτα.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Για αυτά τα τρία ζώδια το φθινόπωρο θα μοιάζει… χειμώνας!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει κρυμμένα μυστικά και νέα συναισθήματα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης