Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα άσχημο να επαναληφθεί. Εχετε πάρει σίγουρα τα μαθήματά σας, άρα τώρα το ιδανικό είναι να πράξετε ώριμα και υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Κοιτάξτε με περισσότερη προσοχή τα εργασιακά – οικονομικά σας. Εσείς που αναζητάτε μια νέα δουλειά, θα τη βρείτε μέσα από τη βοήθεια των οικείων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Θέλετε πια να αποτραβηχτείτε από καταστάσεις που δεν είναι συμβατές με τη φιλοσοφία σας. Αυτό είναι και κάτι που θα βάλει σε προβληματισμό και κάποιον που σας έχει ερωτευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Είστε μέσα στην καλή χαρά και το μόνο που πια δεν θέλετε είναι άλλες καθυστερήσεις και εμπόδια σε αυτά που σκέφτεστε να οργανώσετε σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ερχονται μέσα στο επόμενο 2ήμερο κάποιες θετικές ειδήσεις – εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών σας, που σίγουρα θα σας κάνουν να ανασάνετε πιο άνετα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θα προκύψουν στο δρόμο σας -και για όλο τον τρέχοντα μήνα- οικονομικές ευκαιρίες που θα σας λύσουν τα χέρια, έτσι ώστε να καταφέρετε να ισορροπήσετε έσοδα και έξοδα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν χρειάζεται να κάνετε τις προσωπικές σας εμπειρίες δημόσιες και να εκμυστηρεύεστε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό δεν τιμά και τον άνθρωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι γνωριμίες που έρχονται από τις επόμενες εβδομάδες στο δρόμο σας σίγουρα θα σας δικαιώσουν για την υπομονή σας. Εσείς, πια, απλά μην κάνετε άλλες εκπτώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη σταθείτε να συζητήσετε πολύ με κάποιον που σας θέλει, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει τις προτάσεις του για να είστε μόνιμα καλά. Πιθανόν και να μην είναι έτοιμος για κάτι περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι πληγές σας οι ερωτικές είναι ακόμη ανοιχτές και σας κάνουν να θέλετε, για ακόμη μια φορά, να πάτε πίσω στο πρόσφατο παρελθόν σας και να μιλήσετε στον πρώην σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορεί να έχετε κάποιες άτυχες επικοινωνιακές στιγμές με τον άνθρωπό σας, αλλά μέσα στις ερχόμενες 3-6 ημέρες όλα θα έχουν αποκατασταθεί. Τα οικονομικά σας διορθώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μπερδεμένοι είστε για ακόμη μια φορά και τώρα θα πρέπει στο τέλος πριν κάποιος πληγωθεί, να πάρετε τελικές αποφάσεις. Το να μείνετε για ένα χρονικό διάστημα μόνοι είναι και αυτό μια λύση.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Ο Ήλιος φέρνει ανατροπές σε όλους – Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για αυτά τα ζώδια η Πέμπτη θα είναι σκληρή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom