Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εχετε μια υπερβολική περιέργεια για να γνωρίσετε πιο πολύ και πιο βαθιά ένα άτομο που έχει εισβάλει στη ζωή σας και την έχει αναστατώσει ευχάριστα και ρομαντικά!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην κάνετε πειράματα με τα συναισθήματα και το μυαλό σας. Εχετε δείξει τις προθέσεις σας στο πρόσωπο που σας γοητεύει, αλλά τώρα θα πρέπει να αναμένετε και τις όποιες σχετικές αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που μπορείτε να δείξετε μεγάλη υπομονή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε με τον άνθρωπό σας και οι απαντήσεις θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ολα αυτά που έχετε αναλυτικά συζητήσει με το πρόσωπο που αγαπάτε, μπορεί να έχουν μια μικρή καθυστέρηση, αλλά από το τέλος του Ιουλίου θα έρθουν και πάλι σε μια ισορροπία!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Τα συναισθήματα του πρώην σας είναι ακόμη ενεργά για εσάς και το ξέρετε. Από τις αρχές της νέας εβδομάδας 13/07 θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε και πιθανόν και να βρεθείτε από κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στις επόμενες 2-4 ημέρες, θα έχετε μια αναπάντεχη επίσκεψη. Κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση θα σας αναζητήσει. Για αρχή από τη δική σας μεριά, κρατήστε μια μετριοπαθή στάση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κάποια είδηση θα έρθει στο δρόμο σας και μάλλον θα σας αναστατώσει τα ήρεμα νερά της καρδιάς σας. Ενας πιο παλιός σας έρωτας θέλει να είστε εκ νέου μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν φλερτ και νέα πρόσωπα στον κύκλο σας που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα. Κάποιος πιο θαρραλέος θα σας προσεγγίσει για να σας γνωρίσει περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη μένετε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο δεν σας τα λέει όλα για να μη σας στεναχωρήσει, αλλά καλό είναι να ρωτήσετε κάτι περισσότερο πλέον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ξέρετε ότι το πρώην ταίρι σας δεν έχει ακόμη ξαναφτιάξει τη ζωή του. Αυτό όμως δεν είναι η αιτία για να αναζητήσετε άμεσα τρόπους και δικαιολογίες για μια επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Σήμερα και αύριο θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες καθώς κάποιο νέο πρόσωπο θέλει να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σας. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τα οικονομικά σας θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μάλλον τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να δείτε και πιο σφαιρικά τις ανάγκες και της προσωπικής σας ζωής.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια: Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει κρυμμένα μυστικά και νέα συναισθήματα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης