Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια το τετράγωνο Άρη με Δία – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Newsroom eleftherostypos.gr

Ολο σχεδόν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα ενισχυθεί αστρολογικά από τις όψεις τετραγώνου μεταξύ Αρη και Δία.

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά

Δύο ισχυροί πλανήτες που θα ανοίξουν τα μονοπάτια της εργασίας και γενικότερα των οικονομικών των περισσότερων ζωδίων. Αλλαγές χωρίς προειδοποίηση θα έρθουν σε αισθηματικά και κοινωνικά ζητήματα

ΚΡΙΟΣ  21/03- 20/04

Θεωρίες

Οι θεωρίες που κατά καιρούς σάς αραδιάζει το νέο ταίρι σας δεν σας ενθουσιάζουν. Εσείς έχετε περάσει πολλά και το τελευταίο που θέλετε είναι μια ακόμη προβληματική κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Νέοι έρωτες

Δεν υπάρχει πραγματικά ουδείς λόγος να μιλάτε και να παρακαλάτε μέσα στον δεσμό  σας για να πάρετε τις απαντήσεις που μάλλον ήδη ξέρετε. Αυτοί που σας αγαπούν δεν θα σας βάλουν σε τέτοια κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Εργασία

Είστε έντονα απασχολημένοι με τα θέματα της εργασίας σας που πάνε από το καλό στο καλύτερο και κάπου εκεί ξεχάσατε τον άνθρωπό σας που κάνει την  υπομονή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Επισκέψεις

Οι επικοινωνιακές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας είναι πραγματικά εκτός ελέγχου, κάτι που σίγουρα έχει κουράσει και τις δύο πλευρές. Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Αλλαγές

Ολο το αστρολογικό σύστημα σε λίγες ημέρες θα κινείται πάνω στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό θα σας σπρώξει να κλείσετε εκκρεμότητες με το ερωτικό σας παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Διαφορές

Με τον Ηλιο να κάνει θετικές όψεις με τον Αρη, θα αποκτήσετε καλύτερη ψυχολογία, που θα βοηθήσει για να μπορέσετε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές με τον άνθρωπό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Επανασυνδέσεις

Είστε σε μια απογοητευτική αναμονή από το άτομο που σας ενδιαφέρει, μόνο και μόνο για εγωιστικούς λόγους που πραγματικά δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αισθηματικές εξομολογήσεις

Κρατήστε και κάποια μυστικά της παρελθούσης ζωής σας και μην τα αναφέρετε σε άτομα που έχουν μπει στη ζωή σας το τελευταίο χρονικό διάστημα και ακόμη δεν ξέρετε τι θέλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Θυμωμένοι

Είστε άκρως θυμωμένοι με πολλά γεγονότα που έχουν συντελεστεί μέσα στον δεσμό σας και ο άνθρωπός σας αυτή τη στιγμή δεν παίρνει θέση αλλά ούτε και δείχνει να θέλει να δώσει λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Δυναμική

Με τα άστρα να σας δίνουν μεγάλη δυναμική και λάμψη είναι αδύνατον να μην καταφέρετε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν αυτό ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Συναναστροφές

Μη βάζετε απόλυτα στοιχήματα για την ερωτική σας ζωή, θα τα χάσετε. Ο άνθρωπος με τον οποίο είστε δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κάνει τα επόμενο μεγάλα και επίσημα βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Αποκαλύψεις

Οπως και να έχουν τα πράγματα οι μέρες μέχρι να αλλάξει το ζώδιο θα δώσουν επικοινωνίες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα σας λύσουν όλες τις απορίες.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ετοιμαστείτε για «βόμβες» [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ερωτική αστρολογία: Είστε Κριός; Όλα όσα θα συμβούν στο… κρεβάτι σας μέχρι το τέλος του χρόνου!

Μιχάλης Μάρδας