Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Αυγούστου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Ο,τι και να συμβαίνει μέσα στη σχέση σας, εντός του Αυγούστου θα λυθεί. Οσοι έχετε χωρίσει μην απογοητεύεστε, είναι θέμα ημερών απλά και εύκολα για να επανασυνδεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει στη ζωή του και κάποια τρίτα δεσίματα, που δεν του επιτρέπουν να σας κάνει ταίρι του. Θα μάθετε πολλά το επόμενο διάστημα, άρα απλά κάντε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μην ακούτε κανέναν για όλα αυτά που συμβαίνουν αυτήν την εποχή στη ζωή του πρώην σας. Μπορεί και στην πραγματικότητα να σας μεταφέρονται λάθος για κάποιον τρίτο λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Εσείς ειδικά αυτήν την εποχή μη χαλαρώνετε καθόλου! Τουλάχιστον δύο περιπτώσεις από το πρόσφατο παρελθόν σας θα σας πλησιάσουν εκ νέου, μέσα από προτάσεις για μια άμεση επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κάποια οικονομικά του ζητήματα θέλει να λύσει ο σύντροφός σας, πριν να έρθει και επίσημα μέσα στη ζωή σας. Αυτό είναι και κάτι που θα λυθεί εντός του Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί να μη σας ενοχλεί το τι κάνει τώρα, στο παρόν του, το πρώην συντροφικό σας έτερο, αλλά και εσείς από τη μεριά σας δεν θα πρέπει με κανέναν τρόπο να του μεταφέρετε τα δικά σας νέα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Πολλά τα τάματα και οι υποσχέσεις που σας δίνει ο άνθρωπός σας, αλλά ακόμη από τη μεριά του δεν έχετε δει κάτι πρακτικό. Ολα αυτά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του θέρους σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να φέρετε τον πρώην σας και πάλι μέσα στη ζωή σας, παρά μόνο να δώσετε χρόνο και να μην εμφανίζεστε παντού μπροστά του!

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη χαλάτε την εικόνα σας απλά και μόνο για να δείξετε ότι κάτι εύκολο μπορεί να κυλήσει μεταξύ εσάς και του ατόμου που θέλετε. Οι καταστάσεις απλά θα δείξουν την αλήθεια και των δυο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Σίγουρα δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και κατάλληλες για να μιλήσετε με το ταίρι σας και να εκφράσετε τα όποια παράπονα έχουν μαζευτεί μέσα στην καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν μπορείτε να μένετε μέσα σε δεσμούς και ιστορίες σχέσεων που δεν μπορούν να σας καλύψουν και πρακτικά. Τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα για να κάνετε όλα τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Την καρδιά και το μυαλό τής προσωπικότητας που σας ενδιαφέρει τα έχετε κατακτήσει και το ξέρετε ενδόμυχα. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε αυτήν την καλή αστρολογικά εποχή για εσάς είναι να σας… το παραδεχτεί!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια το τετράγωνο Άρη με Δία – Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου

Tinad

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Αυγούστου

Ανδρέας Ντίνης

Αύγουστος 2020: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Πώς θα εξελιχθούν οικονομικά και ερωτικά

Ανδρέας Ντίνης