Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εσείς είστε βαθιά χαραγμένοι μέσα στην καρδιά κάποιου, που έχει βλέψεις μέσα στον Αύγουστο να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Στην εργασία σας αποφύγετε τα κουτσομπολιά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι προσωπικοί σας ρυθμοί ανεβαίνουν και η διάθεσή σας επίσης. Στον ερωτικό τομέα, θα έχετε ενδιαφέρουσες επιλογές. Προσκλήσεις να περιμένετε από τους φίλους σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μπορείτε να είστε μόνοι σας αισθηματικά και να μη σας νοιάζει και καθόλου. Αλλωστε οι φίλοι σας είναι όλοι παρόντες! Στη δουλειά σας σας περιμένουν εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Πολλά αυτά που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και πρέπει να τα λύσετε άμεσα με το σύντροφό σας. Επί του παρόντος, οι γνώμες των τρίτων δεν θα πρέπει να σας αφορούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Βαρύ το καθημερινό σας πρόγραμμα και πιθανόν και χρονικά να έχετε αδικήσει το έτερόν σας ήμισυ. Χρήματα πλησιάζουν από μια νομική-κληρονομική σας υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εχετε πια κουραστεί και απογοητευτεί να αναμένετε κάτι από κάποιον! Τη δύναμη σίγουρα την έχετε για να κλείσετε ομαλά αυτόν τον κύκλο και να δώσετε νέες ευκαιρίες στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε πολύ ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβετε. Μάλλον τώρα πρέπει να βρείτε και την εσωτερική δυναμική για να εξηγηθείτε στο άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας και αυτό σας έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις για κάποιον πρώην σας. Σίγουρα προσέξτε σε κάθε επόμενή σας κίνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Αλλάζει άρδην η καθημερινότητά σας. Ενας έρωτας έρχεται και σας διορθώνει την ψυχολογία αλλά και σβήνει από την καρδιά σας όλες τις παλιές άσχημες αναμνήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δεν έχετε κανέναν λόγο να ενδώσετε σε προτάσεις που ήδη ξέρετε ότι δεν έχουν μέλλον. Μέσα στον Αύγουστο θα έχετε εκπλήξεις και θα κινηθούν ανοδικά τα εργασιακά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μπορεί να μην έχετε τολμήσει να κάνετε το πρώτο επικοινωνιακό βήμα με το άτομο που θέλετε, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει κάτι. Οι προσωπικές συναντήσεις είναι πολύ κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εσείς κάνετε τα δύσκολα πάντα εύκολα. Αυτό είναι και κάτι που τώρα έχει μπερδέψει τον καινούργιο σας σύντροφο, που δεν ξέρει ακόμη πώς να σας διαχειριστεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Πάθος, μυστικά και παρασκήνιο προκαλούν εξελίξεις – Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Ο Ήλιος φέρνει ανατροπές σε όλους – Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος NewsRoom

Ζώδια: Η σύγκρουση Αρη-Πλούτωνα φέρνει μάχες, βία και τρομοκρατικές ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

«Σκούρα» τα πράγματα για αυτά τα ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για αυτά τα ζώδια η Πέμπτη θα είναι σκληρή – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom