Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι το συντροφικό σας έτερο δεν είναι πια και τόσο κοντά σας. Από το τέλος του Ιουλίου θα πρέπει να μιλήσετε για τους προβληματισμούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Από όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν σας, κρατήστε λοιπόν μόνο τις όμορφες στιγμές. Είναι θέμα ημερών να κάνετε μια καρμική γνωριμία, που θα σας αλλάξει τη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Oλα αυτά που έχετε σκεφτεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα μπορείτε πια να τα εκφράσετε στο σύντροφό σας. Μέσα στην εξέλιξη του καλοκαιριού μερικοί από εσάς θα παντρευτούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με τον Ηλιο να φεύγει από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα καταφέρετε να σκεφτείτε πολύ πιο καθαρά για όλα αυτά τα ζητήματα που χρήζουν λύσεων σε εργασία και οικογένεια.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Χρειάζεται να ανεβάσετε τώρα τους προσωπικούς σας ρυθμούς. Ο Ηλιος σας βάζει στο επίκεντρο του κόσμου και σας προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες που τόσο καιρό αναζητούσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μια νέα γνωριμία έχει ταράξει την ησυχία σας. Είστε από τους τυχερούς που θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια ποιοτική σχέση. Κυνηγήστε περισσότερο και τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι φίλοι σας, σας στήνουν ένα προξενιό με κάποιον που έχουν καιρό τώρα καταλάβει ότι σας θέλει. Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα έχτε μια θετική οικονομική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει και τόσο πολύ που ακόμη δεν έχετε βρει κάποια νέα αισθηματική συντροφιά. Οι μέρες του Λέοντα θα σας φέρουν τεράστιες εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Προσέξτε παραπάνω την εικόνα σας. Ξέρετε ότι έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη με το σύντροφό σας. Τα τρίτα πρόσωπα απλά θα πρέπει να απομακρυνθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μέσα στις επόμενες ημέρες του μήνα θα βρεθείτε εκ νέου με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Τώρα θα δοθούν και οι ευκαιρίες για να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δύο επιλογές τελικά έχετε. Ή να φύγετε από την ερωτική προβληματική σχέση που έχετε ή μέσα από εποικοδομητικό διάλογο να λύσετε όλα τα πρακτικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου θα έχετε πολλές και αναπάντεχες επικοινωνίες και συναντήσεις με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εσείς κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ετοιμαστείτε για «βόμβες» [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ερωτική αστρολογία: Είστε Κριός; Όλα όσα θα συμβούν στο… κρεβάτι σας μέχρι το τέλος του χρόνου!

Μιχάλης Μάρδας