Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε απόλυτα αποφασισμένοι να κάνετε τα πιο αυστηρά σας ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και πιο προσωπική ζωή. Τουλάχιστον κοντά σας θα μείνουν όσοι πραγματικά το αξίζουν!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εχετε μιλήσει πολύ αυτό το τελευταίο διάστημα με κάποιον φίλο-συνεργάτη σας και μέσα από την πιο προσωπική επαφή σας έχει δημιουργηθεί ένας όμορφος έρωτας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας! Μπορεί να έχετε χωρίσει το διάστημα αυτό, αλλά η καλή σας η τύχη σας φέρνει στο μονοπάτι σας αυτόν μόνο που σας ταιριάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι συμπτώσεις είναι ιδιαίτερες! Ετοιμαστείτε για επανασυνδέσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Επίσης στην εργασία σας να αναμένετε προαγωγή – εξέλιξη!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι φίλοι σας θέλουν να σας μεταφέρουν κάποια νεότερα από τον πρώην σας, που μάλλον σας αφορούν, καθώς ακόμη ελπίζετε σε μια άμεση επανασύνδεση. Στην εργασία σας κάτι αλλάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μια ερωτοφιλία που καιρό τώρα πάει και έρχεται, από την καινούργια εβδομάδα -13/07- θα σας αποκαλυφθεί. Σίγουρα ξέρετε τι θέλετε, άρα απαντήστε σωστά και με επιχειρηματολογία.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αν ψάχνετε για μια νέα αγάπη ιδανικά απομακρυνθείτε από τις κοινές παρέες. Το καλοκαίρι στη συνέχειά του έχει ενδιαφέρουσες επαφές και πολύτιμες συνεργασίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Λόγια και κουτσομπολιά τρέχουν στην αυλή σας για κάποιον που έχετε ερωτευτεί. Ακούστε με προσοχή τα πάντα και αξιολογήστε τα σύμφωνα με τα δεδομένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ολα αυτά που έχετε ακούσει για το πρόσωπο που είστε σε σχέση ίσως και τελικά να έχουν μια βάση αλήθειας. Σίγουρα εσείς θα πρέπει να το ψάξετε πολύ περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Τα λάθη και τις παραλείψεις σας σίγουρα τις έχει καταλάβει το συντροφικό σας έτερο και τώρα θέλει να σας μιλήσει για αυτές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχουν και νέα αισθηματικά πλησιάσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αντιμετωπίστε τα πάντα μέσα στο δεσμό σας με σοβαρότητα και προτείνετε λύσεις. Αυτό σίγουρα θα κάνει και το ταίρι σας, που είναι έτοιμο ακόμη και για μια δέσμευση σε επίπεδο γάμου.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι εντάσεις μέσα στη σχέση σας δεν σας αρέσουν πια, μιας και έχουν δημιουργήσει και ερωτικό ζήτημα με τον άνθρωπό σας. Αφήστε και όλους τους τρίτους έξω και δώστε μία ακόμη ευκαιρία σε εσάς.

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ετοιμαστείτε για «βόμβες» [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Μιχάλης Μάρδας

Ερωτική αστρολογία: Είστε Κριός; Όλα όσα θα συμβούν στο… κρεβάτι σας μέχρι το τέλος του χρόνου!

Μιχάλης Μάρδας