Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Σκεφτείτε πολύ περισσότερο τι θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπό σας, που τον τελευταίο καιρό ζητάει όλο και περισσότερα. Ισως τελικά αυτό να είναι καλό!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για γάμους και σχετικές δεσμεύσεις. Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις που σας εμποδίζουν από κάτι τέτοιο. Οι φίλοι σας ζητούν την παρουσία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Εσείς θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Από τις 11/07 ο κυβερνήτης σας θα περάσει σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες σε σχέσεις και φιλίες θα αποκατασταθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη από νέο κόσμο αλλά και προκλήσεις. Εσείς που είστε μόνοι σας σίγουρα θα βρείτε ένα ερωτικό ταίρι. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Υπάρχει μια αυστηρότητα στο λόγο σας. Ο σύντροφός σας δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό έχει δημιουργήσει στην καρδιά σας μεγάλη ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το ότι αυτή η εποχή σάς βρίσκει συναισθηματικά μόνους, μάλλον είναι καλό, καθώς εύκολα μπορείτε να δώσετε χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα και οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Νέα και ποιοτική γνωριμία που έχει μπει στη ζωή σας, σας έχει αναστατώσει ευχάριστα. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που μέσα στο καλοκαίρι θα εμπλακούν σε σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μέσα στον φιλικό σας κύκλο υπάρχουν πολλά σχόλια αλλά και κουτσομπολιά για την προσωπική σας ζωή. Μη δίνετε άλλα δικαιώματα. Οι διακοπές είναι πολύ κοντά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Σε όλα αυτά που έχετε ρωτήσει και ζητήσει από τον άνθρωπό σας θα προκύψουν λύσεις και απαντήσεις. Μέσα στον Ιούλιο, κάποιοι από το ζώδιό σας θα επανασυνδεθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι αλλαγές οι πρακτικές που έχει προτείνει ο σύντροφός σας, ακόμη δεν σας έχουν βρει απόλυτα σύμφωνους. Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε πιο πολύ και σφαιρικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εσείς που έχετε τις δυσκολίες σε σχέσεις εξ αποστάσεως, μέσα στη νέα εβδομάδα θα δείτε από κοντά τον άνθρωπό σας και οι λύσεις θα φανερωθούν. Μια είδηση στην οικογένειά σας, σας δίνει μεγάλη χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπό σας θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι και το τέλος του Ιουλίου. Σίγουρα μέχρι τότε θα έχετε και περισσότερες πληροφορίες.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Ποιους ευνοεί σήμερα ο Άρης; – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom