Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Θετικές οι ημέρες του νέου μήνα προσεχώς, που θα φέρουν και αρκετές νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο σας. Ποιοτικές επαγγελματικές προτάσεις θα δελεάσουν την τσέπη σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μάλλον πρέπει να δείτε πιο σοβαρά τη σχέση σας, που έχει πολλά προβλήματα. Ο άνθρωπός σας είναι έτοιμος για αλλαγές. Οι καταστάσεις στη δουλειά σας όλο και θα καλυτερεύουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Τώρα που υπάρχουν και οι πιο σωστές συνθήκες και προδιαγραφές για να είστε μαζί με το άτομο που θέλετε, κάντε τις επόμενές σας κινήσεις. Ταξίδια πλησιάζουν για την εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν θα πρέπει να κάνετε πίσω ή να ρίξετε νερό στο κρασί σας ένεκα κάποιου έρωτα. Δείξτε την έντονή σας προσωπικότητα και θα δείτε ότι όλοι θα σας σεβαστούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μάλλον κάτι έχει συμβεί στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας, που σίγουρα του έχει αλλοιώσει τη συμπεριφορά. Μιλήστε και θα διαπιστώσετε ότι θα πάρετε αληθινές απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μπορεί ακόμη να μην έχετε βρει το πρόσωπο που θα γεμίσει την καρδιά σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι γύρω σας υπάρχουν άτομα – φίλοι σας που σας αγαπούν πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μπερδεμένους θα σας βρει η εποχή του Ιουλίου. Παλιές σας υποθέσεις αλλά και νέα πρόσωπα διεκδικούν την καρδιά σας. Εσείς μόνο ξέρετε τι πραγματικά μπορεί να γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ο μήνας του Καρκίνου θα φέρει στο δρόμο σας πολλά ερωτικά ζητήματα. Ακόμη και κάποιοι που έχουν χωρίσει από το σύντροφό τους θα έχουν ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η οικογένεια, ο άνθρωπός σας και οι φίλοι σας θα σας υποστηρίξουν σε όλα αυτά που έχετε κατά νου. Ισως και κάποιοι να κάνουν ένα μεγάλο επαγγελματικό ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ολα αυτά που έχετε συζητήσει με το σύντροφό σας θα γίνουν πράξη από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του νέου μήνα. Στην εργασία σας, αποφύγετε τα κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Είστε στο ερωτικό επίκεντρο πολύ νέου κόσμου, όπου θα λάβετε τις αντίστοιχες προτάσεις. Εσείς που είστε μόνοι, κρατήστε τις κεραίες σας τεντωμένες, κάτι πλησιάζει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι θέσεις και οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο για τον οποίο ενδιαφέρεστε θα γίνουν αποδεκτές. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας πάνε για επίσημες δεσμεύσεις.

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Ποιους ευνοεί σήμερα ο Άρης; – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom