Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι φιλικές σας συζητήσεις θα σας φέρουν αρκετά πιο κοντά σε έναν άνθρωπο που δείχνει εδώ και μήνες ότι του αρέσετε σαν προσωπικότητα. Οι προτάσεις θα σας εκπλήξουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μη δέχεστε να κάνετε υποχωρήσεις μόνο και μόνο επειδή είστε με την ελπίδα ότι σε μεταγενέστερους χρόνους αυτό θα σας ανταποδοθεί. Στην εργασία σας θα έχετε άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μέσα στον λήγοντα μήνα Ιούνιο θα λάβετε πολλές προσκλήσεις από τον πρώην σας για να είστε εκ νέου μαζί. Σίγουρα μπορείτε να τα ξαναβρείτε, υπό όρους όμως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Σίγουρα είστε μπερδεμένοι, καθώς όλα αυτά που σας έχει πει το συντροφικό σας έτερο δεν σας βοηθούν στο να πάτε πιο κάτω. Συζητήστε το άμεσα. Οι λύσεις θα φανερωθούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι ρυθμοί αυτής της σχέσης έχουν ανέβει πολύ και μάλλον δεν μπορείτε να τους υποστηρίξετε. Μιλήστε με τον άνθρωπό σας και όλα μπορούν να διορθωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η τύχη που έχετε στα οικονομικά σας θα είναι και αυτή που θα σας βοηθήσει στο να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι αλλαγές που θέλει να κάνει το συντροφικό σας έτερο, μέσα στο δεσμό σας, θα σας βρουν απόλυτα σύμφωνους, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βάλετε και τα όριά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά πλέον στον άνθρωπο που θέλετε και θα δείτε ότι θα δεχτεί τις προτάσεις σας. Οι εξ αποστάσεως σύντροφοι θα βρεθούν σχετικά σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Είστε αποφασισμένοι να κλείσετε όλες τις επικοινωνιακές χαραμάδες με το παρελθόν. Μόνο έτσι τελικώς θα καταφέρετε να πάτε πιο κάτω. Μια νέα αγάπη σίγουρα σας περιμένει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι παρέες σας είναι κοντά για να σας στηρίξουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Από τον μήνα του Ιουλίου, τα νέα άτομα θα σας ανεβάσουν και την ψυχολογία γενικότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα – αλλαγή μήνα, θα μπορέσετε να τα πείτε και από κοντά με τον άνθρωπο που έχετε στο αισθηματικό σας στόχαστρο εδώ και μήνες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι μέρες έχουν ειδήσεις για εσάς και το σύντροφό σας. Πολλοί θα το λάβουν υπό τη μορφή του χρήματος. Εσείς που είστε μόνοι θα δεχτείτε μια καινούργια πολιορκία.

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Σελήνη Ιουλίου – Πότε να προσέχετε και πότε να κοιμάστε ήσυχοι

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Αυτά είναι τα πέντε…. ζώδια που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Είστε ανάμεσά τους;

Evanthia Karra

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τι θα φέρει ο Ιούλιος για όλα τα ζώδια – Ποιοι θα κλάψουν και ποιοι θα γελάσουν

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου

Μιχάλης Μάρδας

Τι θα φέρει ο Aρης στον Κριό σε όλα τα ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά για την εβδομάδα

Μιχάλης Μάρδας