Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε, καθώς αυτές οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι γεμάτες από δουλειά, μετακινήσεις, δρομολόγια και νέο κόσμο, που θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι σχέσεις με την οικογένειά σας θα γίνουν απείρως καλύτερες. Με το σύντροφό σας θα έρθετε σίγουρα πιο κοντά και μάλλον θα σκεφτείτε και όλα τα επόμενα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δυναμικές οι κινήσεις σας γύρω από τα οικονομικά σας, που θα σας φέρουν και πάλι σε μια ισορροπία. Σε δεύτερο τόνο θα δεχτείτε επισκέψεις από το παρελθόν. Προσοχή σε έξοδα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με τον Ηλιο να είναι μέσα στο ζώδιό σας, εσείς θα βρεθείτε πραγματικά στο επίκεντρο όλων των εξελίξεων: προαγωγή – επιτυχίες στην εργασία σας και μια νέα αγάπη στην καρδιά σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ο άνθρωπος που θέλετε, από το τέλος του μήνα και μετά, θα έρθει και πάλι στην καθημερινότητά σας. Επικοινωνίες και συναντήσεις θα σας λύσουν όλες τις παλιές σας απορίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Με τον ανάδρομο σας κυβερνήτη, θα βρεθείτε να πατάτε πάνω σε ερωτικά σταυροδρόμια. Εσείς μόνο ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τι μπορείτε να προσφέρετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Το έτερόν σας ήμισυ έχει πολλές αγωνίες και ανασφάλειες από αυτή τη σχέση. Οπως και να έχουν τα πράματα, σίγουρα θα μπορέσετε να βοηθήσετε πρακτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Για τους δικούς σας λόγους ζηλεύετε υπερβολικά το ταίρι σας, αλλά πια αυτό έχει αρχίσει και χαλάει το κλίμα στο μεταξύ σας. Μιλήστε και κάντε τις νέες σας προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν μπορείτε πια να αναμένετε κανέναν. Εχετε πάρει τις αποφάσεις σας, και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά και πρακτικά να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ολα τα άλλα θα γίνουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ο τρόπος ζωής σας και η έντονή σας καθημερινότητα έχουν πιάσει το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου, που πάνω στην αλλαγή του μήνα θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν είστε έτοιμοι για να ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας, καθώς είστε ακόμα μπερδεμένοι ανάμεσα σε παλιές καταστάσεις και προτάσεις που έχουν τώρα μόλις κάνει την εμφάνισή τους.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κρατήστε όλες τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στο ταίρι σας. Μόνο έτσι θα δείτε τις μεταξύ σας καταστάσεις να πηγαίνουν σε πιο επίσημα βήματα. Φίλοι από τα παλιά, θα σας αναζητήσουν!

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει κρυμμένα μυστικά και νέα συναισθήματα

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Ονειροκρίτης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Ανδρέας Ντίνης

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ετοιμαστείτε για «βόμβες» [βίντεο]

Μιχάλης Μάρδας

Πέσμου το ζώδιό σου να σου πω ποιος είσαι! – Ο απόλυτος αστρολογικός οδηγός!

Μιχάλης Μάρδας