Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι προσωπικές σας βλέψεις είναι γύρω από μια επίσημη δέσμευση ή και γάμο. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το συζητήσετε αναλυτικά με τον άνθρωπό σας. Κοιτάξτε και την εργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι επιτυχίες στην εργασία σας θα σας φέρουν και πιο κοντά σε νέα άτομα, που μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινότητά σας. Ενας έρωτας πιθανόν και να γεννηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ολα αυτά που έχετε επισημάνει στον άνθρωπό σας θα αρχίσει λίαν συντόμως να τα κάνει πράξεις, με την απώτερη ελπίδα εσείς να μην ξαναχάσετε τις ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην χάνετε το χρόνο σας με άτομα που δεν έχουν ακόμη βρει τη δική τους πορεία. Εσείς ξέρετε τι θέλετε και μόνο με αυτό πορεύεστε, χωρίς εκπτώσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν είναι η πιο σωστή ώρα για να κάνετε τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα με το πρόσωπο που έχετε αγαπήσει. Μετά το τέλος του Ιουνίου όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να συναντήσετε τον άνθρωπό σας και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Σίγουρα τα οικονομικά σας μπορούν πια να τις υποστηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μην δελεάζεστε από προτάσεις που σας κάνουν άτομα που δεν έχουν και τόσο ποιοτική καθημερινότητα. Μπορεί να είστε αισθηματικά μόνοι σας, αλλά έχετε καλούς φίλους κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή σας που πρέπει μέσα από τη σοφία του ζωδίου σας να τα διαχειριστείτε υπέρ σας. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην μένετε μόνο σε αυτά που σας προσφέρουν. Σίγουρα αξίζετε πολλά περισσότερα. Εσείς που είστε σε σχέση πρέπει να κάνετε μια ανανέωση των αισθημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Υπάρχει πολύς φόρτος εργασίας και έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα το σύντροφό σας. Τουλάχιστον φροντίστε να προσφέρετε κάτι που θα σας ισορροπήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ξεχάστε όλες αυτές τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος. Τώρα το σύμπαν είναι συμμαχικό με το ζώδιό σας, άρα ενεργοποιηθείτε και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Τα κοπλιμέντα πάνε και έρχονται από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να βρείτε τον τρόπο που θα έρθετε και πιο κοντά, αν το επιθυμείτε!

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εφιαλτική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια – Άσχημο το Σαββατοκύριακο

Λάμπρος Κατσαρός

Έκτακτη προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου – Συναγερμός για 4 ζώδια

Λάμπρος Κατσαρός

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μείνουν μόνο όσα έχουν γερές ρίζες – Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου και Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom