Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχουν κάποια θέματα από τη μεριά του συντρόφου σας που δείχνουν ότι τον απασχολούν και επιθυμεί να τα συζητήσει μαζί σας, για να βρεθούν οι πρακτικές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι επικοινωνιακές κόντρες και παρεξηγήσεις που τρέχουν στη σχέση σας πρόκειται να λήξουν. Ο άνθρωπός σας θέλει να πάτε πιο κάτω άμεσα, ίσως και σε γάμο-παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το διάστημα αυτό, και μέχρι την επόμενη έκλειψη, θα έχει απ’ όλα για την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι θα ερωτευτούν και οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από το παρελθόν σας. Υπάρχουν ακόμη ερωτικά ενεργά συναισθήματα που θέλετε να ξαναζήσετε το συντομότερο δυνατόν. Οι εξελίξεις θα σας εκπλήξουν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλά τα ευχάριστα συμβάντα που τρέχουν στα εργασιακά και στα οικονομικά σας. Σε δεύτερο τόνο, θα πρέπει να κοιτάξετε πιο επισταμένα τα ερωτικά σας, που έχουν μείνει στον πάγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε από κανέναν ειδήσεις για τον άνθρωπο που σας αφορά. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα έχετε την επίσκεψή του! Πολλά αυτά που, τελικά, δεν ξέρατε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Από όλα αυτά που έχει να σας πει το συντροφικό σας, εσείς κρατήστε τις υποσχέσεις του για το άμεσο μέλλον σας. Εσείς οι ελεύθεροι εστιάστε στα ανοδικά επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πολλές οι καινούργιες φιλίες που έχουν εισέλθει στη ζωή σας και που σίγουρα σας έχουν βάλει σε μια πολύ καλύτερη διάθεση. Οι έρωτες δεν είναι μακριά! Η οικογένειά σας έχει σπουδαία νέα να σας ανακοινώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε έχει τα δικά του προβλήματα κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορείτε ακόμη να είστε μαζί. Από Ιούλιο αυτό αλλάζει και σχετικά εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η υπομονή σας είναι στα όριά της. Εχετε πει πολλάκις στο σύντροφό σας όλα τα παράπονά σας και τώρα απλώς περιμένετε από τη μεριά του να δράσει. Οι μέρες έχουν εξελίξεις καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η εποχή αυτή θα έχει μια επιστροφή τουλάχιστον από τα παλιά. Εσείς που τότε πονέσατε φροντίστε να μην κάνετε και πάλι τα ίδια αισθηματικά λάθη. Εχετε άλλωστε αλλάξει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις, εσείς που είστε σε εργένικη φάση θα μπορέσετε να βρείτε μια καινούργια γνωριμία που θα σας κάνει και πάλι να μπείτε στο παιχνίδι της αγάπης!

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα… βάλει φωτιά η Πανσελήνος – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Ποιους ευνοεί σήμερα ο Άρης; – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom