Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είστε από τα πιο επίμονα ζώδια όταν θέλετε κάτι. Αυτό που έχει τώρα τη σημασία του είναι στον άνθρωπο που αγαπάτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά και μέσα από πρακτικές προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η τύχη είναι στο πλευρό σας και σας δίνει αυτό που θέλετε σε ερωτική και επαγγελματική ζωή. Εσείς που ακόμη δηλώνετε ελεύθεροι είναι μόνο θέμα ημερών να βρείτε μια νέα αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μπορεί να είχατε κάποια θέματα σε εκκρεμότητα αλλά από την καινούργια εβδομάδα όλα θα έρθουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς. Δώστε παραπάνω χρόνο στα οικονομικά και στην οικογένειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Θέλετε να φύγετε από τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να πάτε πιο κάτω μαζί με άτομα που αξίζουν την προσοχή και την παρουσία σας. Ολα τα άλλα απλά ξεχάστε τα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι μέρες είναι μόνο θετικές για την τσέπη σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το δείτε πιο σοβαρά, καθώς θα έχετε την ευχέρεια να λήξετε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν ίσως και μήνες τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ο πρώην σας επιστρέφει, ίσως και μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, με έναν διπλωματικό τρόπο και το μόνο που θέλει είναι να του δώσετε μια ευκαιρία για να σας αποδείξει ότι πολλά πια έχουν αλλάξει!

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν χρειάζεται να είστε σε όλα και πάντα θετικοί. Από τους πολλούς που έχετε στους κύκλους σας μερικοί μόνο θα μείνουν και θα είναι αυτοί που μπορούν να σας αγαπήσουν γι’ αυτό που πραγματικά είστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αισθάνεστε μόνοι σας αλλά δεν είστε. Από τα μέσα του μήνα και μετά θα λάβετε πολλά νέα φλερτ, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι έτοιμοι για να μπείτε στο παιχνίδι της αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Τα συναισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι δυνατά. Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-14/06 θα καταφέρετε και να μιλήσετε αλλά και να συναντηθείτε για να προσπεραστούν όλες οι αγκυλώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Σημαντική άνοδο θα έχετε αυτήν την περίοδο στην εργασία σας. Σίγουρα και τα οικονομικά σας σε δεύτερο τόνο θα σας ενισχύσουν και θα σας βοηθήσουν στο να ισορροπήσετε την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μην εκθέτετε τον πρώην σας και μην μιλάτε άλλο γι’ αυτόν. Είστε από τα ζώδια που μέσα στον Ιούνιο θα πατήσετε πάνω σε σταυροδρόμια αποφάσεων γύρω από απρόβλεπτες επανασυνδέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα του συντρόφου σας, από το παρελθόν του, που θέλει να σας το εξομολογηθεί. Σίγουρα με την εμπειρία σας αλλά και την αγάπη σας μπορείτε να δώσετε λύσεις.

 

 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Ποιους ευνοεί σήμερα ο Άρης; – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εφιαλτική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια – Άσχημο το Σαββατοκύριακο

Λάμπρος Κατσαρός