Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα

Newsroom eleftherostypos.gr

Κριός

Για εσάς τους Κριούς συνεχίζεται η περίοδος που μπορείτε να έχετε σημαντικές επιτυχίες, όπου ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 6 Απριλίου είναι ένα πολύ σημαντικό και ευχάριστο διάστημα το οποίο θα μπορούσε να αποδώσει τα καλύτερα, με τα συναισθηματικά σας αλλά και τα θέματα που έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να ευνοούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Όμως, ένα οικογενειακό σας θέμα θα μπορούσε να σας δημιουργήσει άγχος αλλά και κάποια δύσκολα γεγονότα.

Ταύρος

Ταύροι μου μπορεί σήμερα να αντιμετωπίσετε κάποια σημαντικά προβλήματα  τα οποία μπορεί να προέρχονται από τους φίλους σας ή από κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ωστόσο η σημερινή ημέρα βοηθά ώστε οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας να πάρουν έναν καλύτερο δρόμο, ενώ γενικότερα είναι μια εξαιρετική περίοδος που θα μπορούσε να αποδώσει ότι καλύτερο σε κάποιες πολύ σημαντικές για εσάς οικογενειακές καταστάσεις.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, ειδικά όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 6-8 Ιουνίου, διανύετε μια εξαιρετική, μια σημαντική περίοδο η οποία μπορεί να αποδώσει ότι καλύτερο σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα οικονομικά, με επαφές, με συζητήσεις και συμφωνίες. Βέβαια, όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 21 -22 Μαΐου θα πρέπει σήμερα να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ένα επαγγελματικό θέμα να πάρει μια νέα και σημαντική τροπή, μια τροπή η οποία πιθανώς να είναι κάπως ασαφής. Προσέχετε λοιπόν.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι μπορείτε σήμερα να προωθήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο ένα οικονομικό θέμα το οποίο διαδραματίζεται αυτόν τον καιρό, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά αλλά και την κοινωνική σας ζωή ευνοείται. Όμως, σε οικονομικά θέματα στα οποία εμπλέκονται και τρίτοι (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχει ένα λάθος, κάποια ασάφεια.

Λέων

Η σημερινή ημέρα σφέρνει κοντά σας φίλους και γενικότερα σημαντικά, αγαπημένα σας πρόσωπα, με τις επαφές αυτές να αποδίδουν κατά τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτό το θετικό κλίμα στις σχέσεις σας. Οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα μπορούσαν τώρα να ρυθμιστούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους ευχάριστες προμηνύονται οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, παρά το γεγονός ότι όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 Σεπτεμβρίου είστε κάπως εριστικοί , με τον Άρη που επηρεάζει τις δικές σας ημερομηνίες γέννησης να φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα κύρους. Αν έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα.

Ζυγός

Αν και για εσάς τους Ζυγούς υπάρχουν κάποιες σημαντικές πιέσεις, τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις σας ή οι πνευματικές εργασίες ( σπουδές, γραπτά), ευνοούνται ιδιαίτερα. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Οκτωβρίου, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια. Θα πρέπει όμως να προσέχετε την υγεία σας, ενώ στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να υπάρξουν κάποια ασαφή γεγονότα.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί μπορεί τις ημέρες αυτές να απασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό, νομικό ή διαδικαστικό ζήτημα, ενώ η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά. Προσέχετε, την περίοδο αυτή μπορεί να σας προβληματίσουν κάποια θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα,καθώς έρχεται ένα ευχάριστο γεγονός που μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη ζωή σας, ενώ θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας γενικότερα μπορούν να προωθηθούν. Αρχίζει τώρα μια περίοδος που πολλά πράγματα εξελίσσονται, με τις συναισθηματικές σας επαφές, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, η απόκτηση ενός παιδιού, φαίνεται να παίρνουν ένα πολύ καλύτερο δρόμο.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, κυρίως σε θέματα εργασίας ακόμη και υγείας, όμως, αυτή όλη η πίεση φαίνεται να παίρνει μια καλύτερη πορεία. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να αποδίδουν κατά τον καλύτερο τρόπο, ενώ θέματα τα οποία έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας παίρνουν τώρα μια νέα, ευχάριστη αλλά και σημαντική τροπή! Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα τρέχοντα οικονομικά σας τα οποία σας εκνευρίζουν!

Ιχθείς

Οι Ιχθύες των δύο πρώτων ημερών θα πρέπει να προσέχετε καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που θα είναι σημαντικές για εσάς. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 8-10 Μαρτίου μπορεί να πιέζεστε από κάποιες οικογενειακές σας καταστάσεις, όμως, ένα θέμα εργασίας, ίσως ακόμη και υγείας, φαίνεται να παίρνει μια σημαντική, θαυμάσια πορεία που θα είναι μάλιστα και διαρκείας.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/210704/ta-zodia-tis-deyteras-8-ioynioy

Προτεινόμενα για εσάς

Ζώδια: Ποιους ευνοεί σήμερα ο Άρης; – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Ζώδια: Σήμερα αλλάζουν τα πάντα – Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Δεύτερα 18 Οκτωβρίου

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια θα υποφέρουν τις επόμενες μέρες

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Για ποια ζώδια είναι επικίνδυνη η Πανσέληνος του Οκτωβρίου – Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από τη Μάρι Γιόβα!

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου και όλη την εβδομάδα

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Εφιαλτική πρόβλεψη Λεφάκη για 5 ζώδια – Άσχημο το Σαββατοκύριακο

Λάμπρος Κατσαρός