Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Μαΐου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μια υπέροχη ημέρα, όπου και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για κάποια καθημερινά σας θέματα. Από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε και αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι τυπικές σας συμπεριφορές κάποιους τους μπερδεύουν. Καιρό τώρα υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας πλησιάσουν αλλά ακόμη δεν τους έχετε ανάψει το «πράσινο φως».

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με τον Ηλιο μέσα στη ζωδιακή σας ζώνη, μπορείτε να κινηθείτε πιο γρήγορα ως προς αυτά που θέλετε να κάνετε σε εργασία αλλά και οικογενειακή – ερωτική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μην κλείνετε τα μάτια στο πρόβλημα που έχει ανακύψει μέσα στη σχέση σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές συζητήσεις με τον άνθρωπό σας μέχρι να βρεθούν λύσεις.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μόνοι σας μάλλον περνάτε πολύ καλύτερα και αυτό σας έχει κάνει ακόμη πιο αγαπητούς στους κύκλους σας. Από τον Ιούνιο, μια νέα προσωπικότητα θα σας προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μην αφήνετε κανέναν να σας πλησιάσει ερωτικά ενώ ήδη είστε σε μια άλλη σχέση. Με τον Ερμή να περνάει προσεχώς στον Καρκίνο θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα – παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αν δεν έχετε βρει ακόμη κάποιο ταίρι θα ήταν μέγιστο λάθος σας να ψάξετε για σπίθες στο πρόσφατό σας παρελθόν. Αλλωστε αυτά τα έχετε ξαναπεράσει πολλάκις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μόνο επιτυχίες σας περιμένουν στην εργασία και στα οικονομικά σας δεδομένα. Από τον καινούργιο μήνα θα έρθουν και τα φλερτ που θα σας ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι προσπάθειές σας για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου πάνω σας έχουν πιάσει τόπο! Από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε και τις προτάσεις για έξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μάλλον κάποια μυστικά σας τείνουν να έρθουν στην επιφάνεια. Τώρα καλείστε εσείς, που είστε λίγο μπερδεμένοι στην ερωτική σας ζωή, να πάρετε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέσα στις επόμενες 2-5 ημέρες θα συναντήσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Πιθανόν και μια έλξη να δημιουργηθεί από εκεί που δεν το περιμένετε. Κοιτάξτε και την εργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Καλά κάνετε και αποφεύγετε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν κάτι κοινό με τη δική σας φιλοσοφία. Οι εξελίξεις θα έρθουν από το τέλος του Μαΐου και θα σας δικαιώσουν!

Προτεινόμενα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου

Kon

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου

Kon

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου

Kon

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου

Kon

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου

Kon

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου

Kon

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου

Kon

Η Βίκυ Παγιατάκη είπε ευχάριστα νέα γι’ αυτό το ζώδιο – Τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο

Μιχάλης Μάρδας