Ελεύθερος Τύπος
ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου

Newsroom eleftherostypos.gr

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μην ταλαιπωρείτε άλλο τον εαυτό σας και απομακρυνθείτε άμεσα από άτομα και καταστάσεις που δεν σας πάνε πιο κάτω. Οι μέρες είναι θετικές για τα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια στην οικογένειά σας, που δείχνει να σας έχει χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επίσης, παράπονα θα δεχτείτε από τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μη στέκεστε μόνο στην επιφάνεια των πραγμάτων και μόνο αυτών που σας λένε. Αν τελικά εσείς ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο, κάντε τις επόμενές σας κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ο δρόμος που έχετε πάρει είναι της συνειδητής μοναχικότητας, κι αυτό συσχετίζεται με τις όποιες άσχημες εμπειρίες που έχετε υποστεί τους τελευταίους μήνες.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Πολλά τα καινούργια πρόσωπα που αποζητούν τη συντροφιά σας. Ενα από όλα αυτά θα σας προσεγγίσει πιο ιδιαίτερα, για να κλέψει την καρδιά σας. Οι αλλαγές είναι μεγάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η παρουσία τρίτων μέσα στην αισθηματική σας σχέση μάλλον δεν έχει τελικά βοηθήσει να πάτε πιο κάτω, αλλά ούτε και να λύσετε τα πρακτικά σας προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Κρατήστε χαμηλούς τόνους αυτό το διάστημα. Μάλλον πρέπει να γίνετε πολύ πιο παρατηρητικοί και χωρίς να έχετε το άγχος για το τι λένε και σχολιάζουν οι άλλοι. Μόνο εσείς έχετε πια σημασία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Τώρα πια που δεν σας επηρεάζει η πανσέληνος στον ερωτικό σας τομέα, μπορείτε να κινηθείτε πιο διπλωματικά και να προσεγγίσετε το άτομο που αγαπάτε. Η ανταπόκριση θα είναι θετική.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι έρωτες στη ζωή σας έρχονται και παρέρχονται. Κρατήστε την εμπειρία που έχετε πια αποκομίσει και θα δείτε ότι ο επόμενος έρωτας θα είναι και μόνιμος! Χρήματα σας πλησιάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Ζητήστε από τον άνθρωπό σας να σας αναφέρει όλα τα σχέδια και τις σκέψεις του για το άμεσο μέλλον σας. Μέσα από αυτό θα καταφέρετε να πορευτείτε ήρεμα και προγραμματισμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Οι επαφές που έχετε με το παρελθόν σας, τελικά, μόνο σας εμποδίζουν από το να βρείτε μια νέα αγάπη. Σκεφτείτε τα πάντα σφαιρικά και αποφασίστε. Οι έρωτες θα κάνουν προσεχώς την εμφάνισή τους.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν θα πρέπει να ασχολείστε μόνο με αυτά που έχουν γίνει, αλλά να βρείτε λύσεις και για όλα αυτά που τώρα μπορούν να σας δώσουν ένα πιο δημιουργικό παρόν.

Προτεινόμενα για εσάς

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτή η ημέρα του Ιουλίου είναι επικίνδυνη για όλα τα ζώδια!

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου

Tinad

Ο Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα δύο ζώδια πρέπει να προσέξουν αυτή την εβδομάδα

Μιχάλης Μάρδας

Τι θα φέρει για όλα τα ζώδια ο Ηλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα

Μιχάλης Μάρδας

Ζώδια και έρωτας: Για ποιους ο Ιούλιος θα φέρει ρομαντικές βραδιές και για ποιους εφιαλτικές νύχτες

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου

Μιχάλης Μάρδας