Ελεύθερος Τύπος
STYLE

Αυτά τα γένια είναι που ταιριάζουν στο πρόσωπο σου [εικόνες]

Αυτά τα γένια είναι που ταιριάζουν στο πρόσωπο σου [εικόνες]

Newsroom eleftherostypos.gr

Αυτές τις μέρες, η γενειάδα είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσεις το αντίθετο φύλο και λέγοντας γενειάδα, δεν εννοούμε τα γένια 2- 3 ημερών, αλλά τα ελαφρώς πιο πυκνά γένια, που προσδίδουν σε κάθε άνδρα μια αγριάδα, την οποία φαίνεται ότι οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητη.

Φυσικά όπως δεν ταιριάζουν σε όλους τα ίδια χτενίσματα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα γένια. Έτσι αφού αποφασίσατε να αφήσετε γενειάδα τουλάχιστον θα πρέπει να την προσαρμόσετε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Χρησιμοποίησε τον παρακάτω οδηγό για να προσδιορίσεις το σχήμα του προσώπου σου και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά με τα γένια σου.

Οβάλ πρόσωπο

Το οβάλ πρόσωπο είναι σχετικά μακρύ και το κούτελο είναι αρκετά φαρδύτερο από το πηγούνι. Δεν έχει έντονες, αλλά στρογγυλεμένες γωνίες.

Το οβάλ σχήμα προσώπου είναι “εύκολο”, καθώς δεν υπάρχει είδος γενειάδας που δε σου ταιριάζει. Ιδανικά, άσε τα γένια σου να μακρύνουν περιμετρικά του προσώπου, με έντονα κοψίματα κάτω από τα ζυγωματικά και τετραγωνισμένα στο ύψος του πηγουνιού.

Διαβάστε την συνέχεια στο perpetual.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]