ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
SPORTS

ΕΟΚ: Προσωρινός πρόεδρος και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

ΕΟΚ - Βασιλακόπουλος

Newsroom eleftherostypos.gr

Και δεύτερη προσωρινή διοίκηση προέκυψε σήμερα στην ΕΟΚ, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Σε χθεσινή συνεδρίαση, πρόεδρος εξελέγη ο Φάνης Χριστοδούλου όπου αύριο το μεσημέρι έχει συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο.

Εν τη απουσία των μελών που υποστηρίζουν τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα, η διοίκηση Βασιλακόπουλου συνεδρίασε σήμερα  (6/4) και εξέλεξε πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ΕΟΚ τον ίδιο, ενώ οι αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Γολέμης και Παρίσης, ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Τσαγκρώνης.

Η νέα προσωρινή διοίκηση  της ΕΟΚ όρισε τις εκλογές για τις 30 Μαΐου, όχι όμως ηλεκτρονικά, αλλά με φυσική παρουσία.

Αυτή τη στιγμή, στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης υπάρχουν δυο προσωρινές διοικήσεις. Θυμίζουμε ότι σε χθεσινή συνεδρίαση, πρόεδρος εξελέγη ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος αύριο (7/4) το μεσημέρι έχει συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο.

Πλέον, ο τελευταίος λόγος ανήκει στο Πρωτοδικείο, το οποίο καλείται να λύσει τον γόρδιο δεσμό στην Ομοσπονδία μπάσκετ.

Ο  Άγγελος Παπανικολάου  αναφερόμενος στις εξελίξεις δήλωσε πως «στο συμβούλιο ήταν δώδεκα παρόντες με εννέα απόντες και με ψήφους 11-1, παραμένει Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι ο κύριος Παρίσης Αντιπρόεδρος, ο κύριος Γολέμης Αντιπρόεδρος, ο κύριος Αγγελόπουλος ταμείας και ο κύριος Τσαγκρώνης γραμματέας, οι οποίοι πήραν 12 ψήφους και προκηρύξαμε εκλογές στις 30 Μαϊου, με φυσική παρουσία, σύμφωνα με το Πρωτοδικείο.

Χθες έγινε η πρόσκληση στείλανε τα άτομα τρία email, ήταν δέκα άτομα τα οποία δεν συνιστούν απαρτία με βάση το καταστατικό της ΕΟΚ, οπότε πρέπει να σεβόμαστε τις διαδικασίες όταν θέλουμε να διοικήσουμε.

Σήμερα ήμασταν 12 άτομα. Δεν ήταν νόμιμη η πρόσκληση χθες ούτε η σύνθεση του χθεσινού Δ.Σ., άρα δεν μπορούσε να λάβει καμία απόφαση»

Για τα δώδεκα μέλη που συμμετείχαν στο Δ.Σ. ανέφερε πως «ήταν ο κ. Βασιλακόπουλος, τα πέντε μέλη του προεδρίου, εγώ, ο κ.Μπάκουλας,  κ.Βακαλόπουλος, ο κ.Γαλατσόπουλος, ο κ.Δουβής, ο κ.Ρόζης που αντικατέστησε τον κ.Αλεξόπουλο και ο κ.Λόρτος».

Από την άλλη, ο Τάκης Τσαγκρώνης, δήλωσε: «Σήμερα ολοκληρώθηκε το χθεσινό Δ.Σ. Υπήρχε παρουσία 12 μελών, που σημαίνει ότι υπήρχε πλήρης απαρτία και μπορούσε να ξεκινήσει η διαδικασία.

Συζητήθηκε και ορίστηκε σύμφωνα με το διατακτικό του Πρωτοδικείου, ημέρα των εκλογών  30η Μαϊου. Επιθυμία όλων είναι να προχωρήσουμε και να διεξαχθούν οι εκλογές.

Χθες δεν έγινε Δ.Σ. διότι για να γίνει Δ.Σ. πρέπει να υπάρχει απαρτία. Χθες παρευρέθηκαν δέκα μέλη άρα δεν είναι συμβούλιο. Συμβούλιο έγινε σήμερα που παρευρέθηκαν 12 μέλη. Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 30/5 δεν θα υπάρχει πρόβλημα για να γίνουν οι εκλογές δια ζώσης».

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

ΕΟΚ: Προτάσεις της παράταξης Λιόλιου για επανεκκίνηση

Kon

Σφοδρή αντιπαράθεση Αυγενάκη-Βασιλακόπουλου

Μιχάλης Μάρδας

ΕΟΚ: Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, μέλος της προσωρινής διοίκησης, ζήτησε ενημέρωση επί των οικονομικών

Kon

Μπάσκετ: Προκηρύχθηκαν εκλογές για τις 30/5

Μιχάλης Μάρδας

Εκλογές ΕΟΚ: Στις θέσεις τους Βασιλακόπουλος, Γολέμης και… δύο διοικήσεις

Ανδρέας Ντίνης

ΕΟΚ: Τη Δευτέρα 12 Απριλίου η απόφαση του Πρωτοδικείου

Evanthia Karra

Φασούλας για Βασιλακόπουλο: «Ο σωστός ηγέτης πρέπει να ξέρει πότε θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια»

Δημήτρης Ντόγκας

ΕΟΚ: Προσωρινός πρόεδρος ο Φάνης μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση

Δημήτρης Ντόγκας

ΕΟΚ: Παραιτήθηκε από την προσωρινή διοίκηση ο Φιλίππου

Δημήτρης Ντόγκας