Newsroom eleftherostypos.gr
Τρεις αναμετρήσεις-ρεβάνς ολοκληρώνουν σήμερα τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.
ΑΕΚ, Άρης και Βόλος είναι τα φαβορί για να πάρουν τα τρία τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης καθώς πέτυχαν σκορ πρόκρισης στο πρώτο ματς.
Η αρχή γίνεται στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΝΠΣ Βόλο (15:00) στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού. Στο πρώτο ματς η ομάδα της Μαγνησίας είχε επικρατήσει με 2-0.
Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει ο Άρης τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τώρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15).
Το τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι φιναλίστ της διοργάνωσης έχουν το προβάδισμα με το 2-0 του ΟΑΚΑ.
Χωρίς παιχνίδι έχουν περάσει οι Παναθηναϊκός και Λαμία, ενώ χθες Τετάρτη προκρίθηκαν οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
15:00 ΟΦΗ-Βόλος (0-2), Cosmote Sport 1HD
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Αρης (0-2), Cosmote Sport 2HD
19:30 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (0-2), Cosmote Sport 1HD
O Παναθηναϊκός παρουσίασε το λογότυπο του «Έτους Γουέμπλεϊ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr