ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
SPORTS

Ο Ολυμπιακός πάει την ΕΠΟ στα δικαστήρια αν δεν ορίσει αύριο, Πέμπτη, τον τελικό του Κυπέλλου!

Newsroom eleftherostypos.gr

Νέο εξώδικο στην ΕΠΟ απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο πως αν δεν ορίσει άμεσα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τότε θα προσφύγει στα πολιτικά και στα ποινικά δικαστήρια.

Στην επιστολή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Επειδή σύμφωνα με τα ανωτέρω συνάγεται ευθέως το συμπέρασμα ότι η ΕΠΟ περιφρονεί κατά τρόπο παντελώς προκλητικό τις θεμελιώδεις ποδοσφαιρικές αρχές της ακεραιότητας του αθλήματος και της προκηρύξεις, τους κανονισμούς την λογική και το ποδόσφαιρο καθ’ εαυτό, κι όλα αυτά για να εξυπηρετήσει ανοίκειες σκοπιμότητες.

Επειδή, οι ως άνω παράνομες αποφάσεις σας και συμπεριφορά και οι σοβαρές πολυεπίπεδες συνέπειες αντιβαίνουν και στον καταστατικό σκοπό της Ομοσπονδίας και πιθανότητα στοιχειοθετείται (είτε αυτουργία, είτε συμμετοχή εν απόπειρα ή τετελεσμένη), στο αδίκημα της απιστίας κατ’ αρ. 390 ΠΚ ΕΠΟ και μάλιστα, αναλόγως των ειδικών συνθηκών, ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος.

Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας. Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την ως άνω παράνομη και δόλια συμπεριφορά σας. Σας καθιστούμε υπεύθυνους και ατομικά ως Μέλη της ΕΕ/ΕΠΟ για οποιαδήποτε ζημία έχουμε υποστεί και θα υποστούμε ως ΠΑΕ από την χρονική μετάθεση της διεξαγωγής της αναμέτρησης για την 30ή /08/2020.

Σας καλούμε όπως ορίσετε τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το αργότερο ως την 30ή /07/2020.

Αλλιώς και σε κάθε περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι θα προσφύγουμε ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων της χώρας, πολιτικών και ποινικών, για την προάσπιση παντός νομίμου δικαιώματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως Εταιρείας και ως Μέλους της ΕΠΟ καθώς και την αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας θα υποστούμε από τη συμπεριφορά σας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Champions League: Με τον νικητή του Ντιναμό Τιφλίδας-Νέφτσι Μπακού ο Ολυμπιακός στον β’ προκριματικό

Λάμπρος Κατσαρός

Προκριματικά Champions League: Ανατροπή και άλλοι αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό

Ελεύθερος Τύπος Newsroom

Champions League: Τα ζευγάρια του α’ προκριματικού γύρου – Αύριο η κλήρωση του Ολυμπιακού

Euro 2020 – Βόρεια Μακεδονία: Σάλος με την φανέλα της Εθνικής τους, λείπει το «Βόρεια» – Επιστολή της ΕΠΟ στην UEFA

Λάμπρος Κατσαρός

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Γουόκαπ – Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»

Λάμπρος Κατσαρός

Πόλο: Ήττα και από το Ανόβερο για τον Ολυμπιακό

ΠΟΛΟ: Αγνώριστος ο Ολυμπιακός συνετρίβη από την Μπαρτσελονέτα

Ολυμπιακός για ομάδες Β’: Η Πολιτεία να μην αφήσει στα χέρια κάποιων λαθρεπιβατών του ελληνικού ποδοσφαίρου ένα τόσο επιτυχημένο project

O Ολυμπιακός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τικίνιο