BREAKING NEWS
Τελικό του Champions League στις 29 Αυγούστου θέλει η UEFA
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Champions League: Τα ζευγάρια του α' προκριματικού γύρου
17/04/2020
|
12:10

Το Σάββατο 29 Αυγούστου θέλει να προτείνει η UEFA ως ημερομηνία για τον τελικό του Champions League, με αυτόν του Europa League να διεξάγεται τρεις ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη (26/4).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα προτείνει αυτές τις ημερομηνίες, τόσο στην τηλεδιάσκεψη με τις 55 ομοσπονδίες – μέλη της, μια πρώτη κουβέντα με τις οποίες θα γίνει την Τρίτη (21/4), όσο και στην Εκτελεστική Επιτροπή που θα ακολουθήσει την Πέμπτη (23/4).

Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο μιλάει για διεξαγωγή των προημιτελικών του Champions League το διήμερο 28-29 Ιουλίου, τα ημιτελικά μέσα στον Αύγουστο και ο τελικός στις 29 Αυγούστου.

Η UEFA δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, σε όσες χώρες βεβαίως αυτό θα καταστεί εφικτό, λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα ευρωπαϊκά κύπελλα, τα οποία πιθανόν να ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Αυγούστου, παρ’ ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είχε κάνει λόγο για τις 3 Αυγούστου, με την UEFA να διαψεύδει στη συνέχεια ότι είχε δώσει ως τελεσίγραφο την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
image
Αποκτήστε συνδρομή
στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
Γίνε συνδρομητής
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ «Βόμβες» Ποντένσε: Ο Φορτούνης είναι τεμπέλης και το ξέρει

Σχετικά Άρθρα