BREAKING NEWS
Στα «χαρακώματα» ξανά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με αφορμή ρεπορτάζ του One Channel [βίντεο]
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο ζήτησε ο Ολυμπιακός για τα γεγονότα με ΠΑΟΚ
03/12/2019
|
18:40

Κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ρεπορτάζ του ONE στο οποίο καταγγέλλεται ότι η κυπριακή εταιρεία που απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία της Ξάνθης (γήπεδο και προπονητικό κέντρο) είναι συνδεδεμένη με τον ξάδερφο του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη, που από το 2008 συμμετέχει σε αρκετές εταιρίες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Δείτε στο βίντεο διάρκειας 8.25 λεπτών το ρεπορτάζ του One Channel.

Γαβαλάς: Πώς θα γίνει το Σάββατο το ΠΑΟΚ-Ξάνθη;

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Sport24 Radio και τοποθετήθηκε για το ρεπορτάζ του One Channel που φέρεται να αποκαλύπτει ιδιοκτησιακές σχέσεις μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της Ξάνθης.

Ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων αφού ανέλυσε τα στοιχεία τα οποία παρέθεσε το παραπάνω κανάλι, σημείωσε: “Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία”.

Σε ερώτηση για εάν τίθεται για το εάν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας: “Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε”.

Για το εάν ισχύει ο ίδιος νόμος: ‘Το καλοκαίρι η ΕΠΟ, εκτελεστική της Επιτροπή, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του Νόμου που αφορά την πολυιδιοκτησια και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε. Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά”.

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο ρεπορτάζ του One Channel και στις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά. Η ανακοίνωση των πρωταθλητών αναφέρει μεταξύ άλλων πως «πρόκειται για παραμύθι» που θα έχει συνέχεια στα δικαστήρια, ενώ περιέχει νέα επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη, όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις ‘’αυθόρμητες’’ ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Η ανακοίνωση της Ξάνθης

«Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One TV και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
image
Αποκτήστε συνδρομή
στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
Γίνε συνδρομητής
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Basketball Champions League: Νίκη-ελπίδα πρόκρισης για Περιστέρι με 75-65 επί της Νίμπουργκ

Σχετικά Άρθρα